• Home
  • Actualitate
  • Ce Se Intampla Cu Florin Piersic. Anuntul A Fost Facut Chiar De Catre Fiul Sau

Ce Se Intampla Cu Florin Piersic. Anuntul A Fost Facut Chiar De Catre Fiul Sau

Florin Piersic Jr. este invitat la maratonul celor “40 de intrebari cu Denise Rifai”. Celebrul actor are un mare regret atunci cand vine vorba de tatal sau.

Intrebat daca si-a dorit vreodata ca Florin Piersic sa nu fi fost tatal sau, acesta a oferit un raspuns incredibil.

„Da, da. Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales in adolescenta.”, a spus actorul.

Care este relatia lui Florin Piersic Jr. cu tatal sau. „Exista undeva o ruptura, care nu poate fi niciodata cusuta”

„Exista undeva o ruptura, care nu poate fi niciodata cusuta.

Nu am cum pentru ca noi nu am avut o relatie reala.

E o relatie corecta, cumva, dar nu profunda. Normal ca il iubesc, ca e tata. Acum 20 de ani, imi era greu sa inteleg, dar acum…”, a marturisit fiul lui Florin Piersic in emisiunea Marius Tuca Show, potrivit click.ro.

Actorul a mai povestit despre intalnirea dintre el si tatal sau, la o perioada de un an in care nu se vazusera. Piersic Jr. a marturisit ca atitudinea rece a tatalui sau i-a adus un sentiment de dezamagire.

„Eu am fost in pandemie, am avut un spectacol, la Zalau si am fost la cabana la el, ca sa ii fac o surpriza. Si… panica. Cand m-a vazut la poarta casei… Eu o sunasem pe sotia lui, intrebasem daca sunt acasa pentru ca voiam sa ii fac o surpriza.

Cand m-a vazut s-a blocat, a venit la mine, nu stia cum sa faca si mi-a intins pumnul. Asta, cumva, m-a socat.

Dar, dupa aceea, la un sfert de ora, statea de vorba cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanta. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred ca pot fi publicul sau, asa ca l-a agatat pe omul asta si l-a tinut asa…

Si apoi m-am gandit, m-am pus in situatie… nu imi vad copilul de un an, bine… Nu mai e copil, dar sa ii miros parul sau ceva, sa imi bag nasul in ceafa lui, ceva…”, a povestit Florin Piersic Jr. pentru sursa mentionata mai sus.

Florin Piersic senior, mesaj pentru fani
„Copii, e prea multa tristete in lume.”


Distribuie