• Home
  • Actualitate
  • CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎNTRE IULIA VÂNTUR ȘI SALMAN KHAN. VEDETA A FĂCUT PUBLICE IMAGINILE ȘI A SPULBERAT TOATE ZVONURILE

CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎNTRE IULIA VÂNTUR ȘI SALMAN KHAN. VEDETA A FĂCUT PUBLICE IMAGINILE ȘI A SPULBERAT TOATE ZVONURILE

Iulia Vântur a părăsit România în 2012 și s-a mutat în India, unde se bucură de mult succes în lumea artistică. Fosta prezentatoare de televiziune a dat frâu liber sentimentelor și a făcut mereu ce a crezut că este mai bine pentru ea.

Așa că, și-a făcut bagajele și a spus adio vieții de aici, în speranța unei schimbări uriașe peste hotare. Zis și făcut! A cunoscut faima, dar și iubirea alături de celebrul actor indian, Salman Khan. 

Iulia Vântur își trăiește visul departe de România, tocmai în India. Vedeta de televiziune se bucură de mult succes pe plan artistic, lansează piese pe bandă rulantă și are multe spectacole.

Nu stă bine doar la capitolul carieră, ci și la cel legat de dragoste. Lucrurile par să meargă ca pe roate în viața amoroasă a fostei prezentatoare de televiziune, căci trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor indian, Salman Khan. Cei doi sunt împreună de 10 ani, însă au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor.

Iulia Vântur spulberă zvonurile despărțirii de Salman Khan

Blondina nu prea a dat detalii despre viața ei personală, însă chiar și așa s-a dat de gol de multe ori cu privire la momentele superbe pe care le trăiește.

În urmă cu ceva vreme, chiar apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță alături de Salman Khan, confirmând încă o dată relația. Pentru că-n ultima vreme, cei doi nu au mai fost zăriți împreună, fanii româncei au început să-și pună întrebări cu privire la cuplul celebru.

Ei bine, Iulia a ținut să spulbere toate zvonurile, așa că a mers în culisele producției unde iubitul ei este protagonist, apoi a făcut câteva postări pe Instagram de acolo.

Mai mult decât atât, cântăreața a ținut să posteze pe contul ei și trailerul filmului unde Salman Khan are rol principal, semn că îi este alături pe toate planurile.

Cum i-a fost alături Salman Khan

Salamn Khan a sprijinit-o la începutul carierei și i-a fost alături la greu. El a crezut mult în ea și i-a oferit siguranță, atunci când Iulia nu avea nicio speranță spre o carieră muzicală.

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă.

Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine.

El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India.

Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a declarat Iulia Vântur, potrivit viva.ro.


Distribuie