• Home
  • Monden
  • Ce sume de bani ar fi primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru participarea la America Express

Ce sume de bani ar fi primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru participarea la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat cu entuziasm să participe la America Express, iar timp de trei săptămâni s-au luptat cu celelalte echipe. Suma cu care producătorii i-ar fi convins să participe nu este deloc modestă, însă aceștia nu s-ar număra printre cel mai bine plătiți concurenți, potrivit CANCAN.ro.

Cât ar fi câștigat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express

Cei doi au fost recent eliminați din competiție, fiind prima echipă care pleacă acasă. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns ultimii din Cursa pentru ultima șansă, iar norocul nu a mai fost de partea lor. Astfel, cei doi au rezistat în competiție trei săptămâni, perioadă în care ar fi căștigat o sumă atractivă de bani.

Conform speculațiilor apărute în presă, se presupune că Edward Sanda și Cleopatra Stratan ar fi fost recompensați cu suma de 1.500 de euro fiecare pentru participarea la fiecare etapă săptămânală. Având în vedere că au fost eliminați în ediția difuzată miercuri, 8 noiembrie, au încheiat astfel a treia săptămână. Prin urmare, ar fi câștigat 4.500 euro fiecare, totalizând astfel 9.000 de euro împreună.

Cancan.ro. a dezvăluit cine ar fi cel mai bine plătiți participanți în competiția America Express – Drumul Soarelui. Potrivit publicației, Alexia Eram și Aris Eram ar primi cele mai generoase remunerații. Fiind copiii celebrei prezentatoare de la PRO TV, producătorii de la Antena 1 le-ar fi oferit un onorariu de 2.500 de euro de persoană pentru fiecare ediție.

Cei doi au trecut prin momente de coșmar

În episodul care a fost difuzat pe data de 7 noiembrie, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut prin momente de coșmar după ce mașina în care se aflau alături de echipa lor, reporter și cameraman, a fost înconjurată de motocicliști înarmați.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul la cap. I-a zis: ‘Dă-mi telefonul’, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.red. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol”, a mai dezvăluit Edward Sanda despre incident.

„Eu am crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a mai adăugat artistul.

Din stradă au continuat să se audă focuri de armă, iar echipa de securitate a intervenit imediat și a salvat situația.

„Am avut mare noroc că în spatele nostru era securitatea, care s-a luat după ei să-i urmărească în momentul în care noi eram atacați. Am aflat că am fost urmăriți de doi motocicliști”, a declarat cântărețul.

Continuarea pe elle.ro


Distribuie