• Home
  • Actualitate
  • Cele două fete ale lui Cristi Chivu sunt de nerecunoscut. Natalia și Anastasia fură toate privirile –

Cele două fete ale lui Cristi Chivu sunt de nerecunoscut. Natalia și Anastasia fură toate privirile –

Adelina și Cristi Chivu formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz, fiind căsătoriți din anul 2008.

Dincolo de povestea de dragoste pe care o trăiesc, cei doi se pot lăuda cu fiicele lor, Natalia și Anastasia. Acum au ajuns adevărate domnișoare și fură toate privirile. 

Fostul căpitan al Naționalei de Fotbal a României a încercat mereu să se împartă între cariera de succes și viața personală.

Este un familist convins și a avut tot timpul grijă de soția și de fiicele sale. Adelina chiar îl laudă în diverse postări pe rețelele de socializare că este un tată foarte bun și un partener de excepție.

Totuși, Cristi Chivu și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, iar pe Natalia și Anastasia le-a arătat foarte rar. Acum, cele două sunt de nerecunoscut!

Cele două fiice ale lui Cristi Chivu fură toate privirile

Adelina și Cristi Chivu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani, iar Natalia și Anastasia sunt rodul iubirii lor.

Cei doi au încercat să le țină departe de viața publică și foarte rar au postat imagini cu ele. Recent, fetele au apărut într-o fotografie alături de omul de afaceri Marius Kalmar, fostul iubit al Adelei Popescu.

Pe bărbat îl leagă o prieteni de foarte mulți ani cu fotbalistul român. Ba chiar, în presă este numit „fratele” lui Cristi Chivu.

Natalia și Anastasia, cu siguranță, reușesc să atragă toate privirile. Au crescut și sunt de nerecunoscut acum.

Fetele au moștenit frumusețea de la mama lor, dar au foarte multe trăsături și de la tată. Fostul căpitan al Naționalei de Fotbal a României are cu ce se mândri!

Îmbrăcate la modă, fiicele lui Cristi Chivu au apărut în fotografie foarte zâmbitoare, alături de Marius Kalmar, bunul prieten al sportivului.

Natalia și Anastasia au planuri mari

Adelina și Cristi Chivu au investit foarte mult în educația celor două fete. Natalia și Anastasia învață în Italia, fiind înscrise la  Școala Americană din Milano.

Amândouă au planuri importante pentru viitor. Cea mică își dorește să devină o actriță de succes la Hollywood și a făcut deja primii pași spre cariera mult visată. Anastasia a jucat în serialul „Adela”, de la Antena 1. Mai mult, i-a avut colegi de platou pe băiatul lui Ilie Dumitrescu și fiica lui Marius Lăcătuș.

Fostul căpitan al Naționalei de Fotbal a României se dedică foarte mult familiei. Este un tată model pentru fiicele sale și un soț exemplar.

Adelina Chivu își arată dragostea și recunoștința față de el de foarte mult. Pe rețelele de socializare, frumoasa soție a sportivului pune adesea imagini cu ei doi, dar și mesaje romantice.


Distribuie