• Home
  • Sănătate
  • Cele mai bune uleiuri de față – folosindu-le am șters pete, riduri în doar 15 zile

Cele mai bune uleiuri de față – folosindu-le am șters pete, riduri în doar 15 zile

Timpul nu-l cruță pe nimeni și, în timp, apar încă ridurile, mai ales pentru cei cu pielea uscată.
Prin urmare, cosmetologii recomandă realizarea de măști hrănitoare sau pur și simplu hidratarea feței. În special pentru dvs., am făcut o selecție de uleiuri care hidratează perfect, strâng și întăresc pielea feței.

Cele mai bune uleiuri pentru față:
Ulei de jojoba – conține acid eicosenic, behenic, oleic și acizi nervonici. Acidul eicosenic favorizează regenerarea țesuturilor, îmbunătățește metabolismul celular. Și colagenul găsit în jojoba este aproape identic cu colagenul uman.

Ulei de ricin – folosit pentru a întări părul, genele, sprâncenele și pielea din jurul ochilor. Conține acizi oleici, ricinoleici, linoleici. Se diferențiază de alte uleiuri prin faptul că nu creează un film gras după uscare.

Uleiul de măsline este mai hidratant decât hrănitor. Poate fi utilizat atât intern cât și extern. Este considerat de bază, poate fi combinat cu alte produse, de exemplu, adăugat la o cremă de noapte.

Ulei de migdale – cu efect de albire. Reface tonul pielii și îl regenerează. Migdalele sunt bogate în proteine ​​și grăsimi nesaturate. De asemenea, conține multe vitamine, magneziu, zinc, calciu și alte minerale care hrănesc pielea din exterior.

Ulei de in – conține proteine, motiv pentru care acest ulei are efecte anti-îmbătrânire și fermitate.

Ulei de măceșe – conține mai mult de 15 tipuri de acizi grași. Partea principală este alcătuită din acizi linoleici și linolenici, care conferă epidermei mai multe forțe de protecție. Uleiul este, de asemenea, bogat în vitamina A și vitamina C, cu ajutorul căruia pielea este oxigenată și luptă împotriva îmbătrânirii.

Ulei de cătină – conține fosfolipide, cu ajutorul cărora se restabilește metabolismul grăsimilor. După el, pielea nu crește grasă și nu strălucește. De asemenea, conține steroli, substanțe antiinflamatoare, care permit uleiului să funcționeze ca antiseptic. Uleiul dă efecte de întinerire și vindecare, ameliorează roșeața, iritarea și uniformizează culoarea.

Ulei de piersici – după utilizare regulată, pielea devine catifelată și plăcută la atingere. Acest lucru se datorează faptului că conține vitaminele A și E, care cresc elasticitatea pielii, o hidratează și o netezesc.

Uleiul de cocos – are un puternic efect anti-îmbătrânire. Conține acizi miristici și laurici, precum și acid folic și tiamină, care au efecte antiinflamatorii. Uleiul de cocos poate ajuta la tratarea erupțiilor și acneei. De asemenea, înmoaie efectele arsurilor și oferă protecție împotriva soarelui, deoarece uleiul regenerează pielea și o reînnoiește la nivel celular.

Salvați lista și partajați-o cu prietenii!


Distribuie