• Home
  • Actualitate
  • Celebrul prezentator de la PRO TV a fost la un pas de moarte

Celebrul prezentator de la PRO TV a fost la un pas de moarte

Mihai Dedu a traversat momente extrem de dificile din punct de vedere al sănătății. Cu toate acestea, decizia lui de a căuta ajutor medical în timp util a fost crucială. Consultarea medicului i-a permis să identifice afecțiuni grave care, în absența tratamentului adecvat, ar fi putut să îi pună viața în pericol.

Într-un interviu acordat în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, Mihai Dedu a povestit despre perioada delicată pe care a traversat-o din cauza stării sale de sănătate. La început, el nu a conștientizat gravitatea situației, fiind convins că se simte bine și că este în formă fizică bună. Cu toate acestea, cei din jurul său au început să îi atragă atenția asupra problemelor sale de sănătate, inclusiv asupra greutății sale excesive.

Mihai Dedu a recunoscut că, de-a lungul timpului, excesul său ponderal a dus la apariția unor afecțiuni serioase, precum tensiunea arterială ridicată și probleme cardiace. Ignorând inițial semnalele de alarmă emise de corpul său, el a ajuns să conștientizeze cu greu gravitatea situației și necesitatea unei intervenții medicale urgente.

În plus față de problema greutății, Mihai Dedu a recunoscut că obișnuia să fumeze în mod excesiv. Potrivit mărturisirilor sale, el și colegul său Florin Busuioc fumau câte 20 de țigări dimineața. Totuși, conștientizând importanța adoptării unui stil de viață sănătos, el a luat hotărârea fermă de a renunța la fumat în momentul în care a demarat procesul de slăbire.

Procesul de slăbire a fost unul dificil și plin de provocări pentru Mihai Dedu. El a început să se simtă slăbit și să aibă stări de rău, iar acest lucru l-a determinat să caute ajutor medical. În cele din urmă, consultarea medicului a fost salvatoare, deoarece au fost identificate afecțiuni grave care puneau în pericol sănătatea sa, inclusiv probleme cardiovasculare, tensiune arterială crescută și afecțiuni ale pancreasului și ficatului.

„N-aș mai fi existat în momentul de față dacă nu mergeam la medic”, a mărturisit Mihai Dedu. Consultarea timpurie a medicului i-a salvat viața, iar diagnosticul și tratamentul corect au fost esențiale pentru recuperarea sa. Prin determinarea și curajul său de a face față provocărilor, Mihai Dedu a reușit să depășească această perioadă dificilă și să revină pe drumul sănătății și al bunăstării.


Distribuie