• Home
  • Actualitate
  • Cine este Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea trofeului Vocea României 2023. Ce bani a câștigat, de fapt

Cine este Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea trofeului Vocea României 2023. Ce bani a câștigat, de fapt

Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, este câștigătoarea trofeului Vocea României 2023Alexandra Căpitănescu este câştigătoarea celui de-al 11-lea sezon Vocea României.

Concurenta s-a luptat cu Alex Maxim (din echipa lui Smiley), Melisa Antonesi (din echipa juraţilor Horia Brenciu şi Theo Rose) şi Vlad Musta (din echipa condusă de Irina Rimes). Alexandra Căpitănescu este câştigătoarea trofeului şi al premiului în valoare de 100.000 de euro.

”Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să lucrez cu Tudor”, a declarat Alexandra la finalul show-ului.

Alexandra Căpitănescu îi îndeamnă pe toți cei care își doresc să se înscrie pentru sezonul următor Vocea României: ”Îmi mențin teoria că e un mod foarte bun de a te căli. Iar sfatul meu este răbdare, muncă, pasiune. Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta”.

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical. Vocea ei i-a făcut pe Tudor Chirilă și pe Irina Rimes să apese butonul roșu chiar din primele secunde ale melodiei.

Cine sunt câștigătorii Vocea României din anii trecuți
Sezonul 1 – Ștefan Stan
Sezonul 2 – Julie Mayaya
Sezonul 3 – Mihai Chitu
Sezonul 4 – Tiberiu Albu
Sezonul 5 – Cristina Bălan
Sezonul 6 – Teodora Buciu
Sezonul 7 – Ana Munteanu
Sezonul 8 – Bogdan Ioan
Sezonul 9 – Dragoș Moldovan
Sezonul 10 – Iulian Nunucă


Distribuie