• Home
  • Actualitate
  • Cine va fi naș la nunta lui Jador cu Oana Ciocan. Nimeni nu se aștepta la asta: ”Nu dau înapoi!”

Cine va fi naș la nunta lui Jador cu Oana Ciocan. Nimeni nu se aștepta la asta: ”Nu dau înapoi!”

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de luni bune și se pare că au planuri mari. Cei doi par de nedespărțit și bat clopote de nuntă! Manelistul și iubita lui s-au mutat împreună din a doua zi de când s-au cunoscut. Marele eveniment din viața cântărețului nu poate fi realizat fără nași. Acum ceva vreme, artistul spunea în stânga și-n dreapta că naș îi va fi Cătălin Moroșanu. Doar că, cei doi s-au certat la Survivor România, iar fanii nu știu cum au mai rămas lucrurile! Cum se înțeleg acum cei doi?

Jador și Oana Ciocan sunt împreună de câteva luni bune și s-au mutat împreună încă de a doua zi de când s-au cunoscut. A fost dragoste la prima vedere, iar manelistul nu a putut rezista tentației. Lucrurile au mers ca pe roate până când amorezii au fost nevoiți să plece la Survivor România. Doar că, norocul n-a fost de partea fostului faimos, căci iubita lui nu a intrat în competiția de la Pro TV până când el nu a fost descalificat. Nici tânăra nu a petrecut prea multă vreme în jungla dominicană și s-a întors repede la partenerul ei.

În urmă cu multă vreme, se zvonea că cel care-i va deveni naș lui Jador va fi Cătălin Moroșanu. Doar că, în timpul emisiunii cei doi au avut mai multe discuții aprinse și părea că nu mai au o relație apropiată. Mulți se așteptau ca manelistul să nu mai fie prieten cu luptătorul, însă totul ar sta altfel. Moroșanu susține că încă are de gând să-l nășească pe Jador, doar că artistul nu a menționat încă nimic de planurile lui.

”O să îl nășesc. Doar să se însoare. Eu i-am promis, acum depinde doar de el. Dar normal că vreau să îl nășesc, altfel nu aș fi spus așa ceva”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu, pentru Fanatik.

Cătălin Moroșanu, despre nunta lui Jador

Fostul faimos susține că atunci când se va decide, îi va fi alături. Cătălin Moroșanu a spus clar și la obiect că îi va fi alături, că nu dă înapoi și îi va fi naș atunci când i se va propune.

”Trebuie doar să facă pasul. Să stabilească ziua, ora, și eu sunt alături de el. Nu dau înapoi, ar fi culmea. Aștept să se decidă doar”, a mai spus luptătorul, pentru sursa citată.


Distribuie