• Home
  • Actualitate
  • Confesiunile lui Monica Tatoiu: 40 de Ani de Căsătorie și Dormit cu Pisica

Confesiunile lui Monica Tatoiu: 40 de Ani de Căsătorie și Dormit cu Pisica

După patruzeci de ani de căsnicie, cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu a făcut câteva dezvăluiri interesante despre viața sa de cuplu alături de soțul său, Victor.

Monica și Victor Tatoiu formează un cuplu solid, deși au obiceiul să doarmă separat de mai mulți ani. Întâlnirile lor se rezumă la dimineața târziu, la cafea, după ce fiecare doarme cu propria pisică.

La vârsta de 67 de ani, Monica afirmă că nu mai găsește plăcere în a deranja liniștea partenerului în timpul nopții și că este mulțumită să împartă patul cu pisica sa. Despre această rutină neobișnuită, Monica a spus la Antena Stars: “Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”

Chiar și după patru decenii de căsnicie, cei doi au momente de dezacord, deși Monica spune că nu se ceartă cu adevărat. Unul dintre subiectele care aduc tensiuni în cuplu este politica, cu viziuni total diferite asupra geopoliticii. Cu toate acestea, Monica și Victor găsesc mereu subiecte de discuție, chiar și după atâția ani petrecuți împreună.

Monica Tatoiu a recunoscut că, înainte de căsătoria cu Victor, a fost căsătorită de două ori și că și-a înșelat partenerii în tinerețe. Cu toate acestea, alături de Victor, nu a călcat niciodată strâmb și se bucură de o relație stabilă și fericită de patru decenii.


Distribuie