• Home
  • Actualitate
  • Connect-R și Misha s-au afișat ca o adevărată familie în vacanță, la Paris . Mesajul artistului: „Comentariile vor curge…”

Connect-R și Misha s-au afișat ca o adevărată familie în vacanță, la Paris . Mesajul artistului: „Comentariile vor curge…”

Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani și au o fetiță, de care sunt extrem de mândri. În perioada când formau un cuplu, erau foarte iubiți și apreciați de publicul din România.

Cu toate acestea, chiar dacă au ajuns la separare, artiștii au o legătură strânsă, motivată de binele fiicei lor, și fac tot posibilul să ofere micuței tot ce îi trebuie.

Așa se întâmplă că Misha și Connect-R au plecat din nou într-o vacanță la Paris, alături de Maya. Artistul nu a ezitat să împărtășească câteva imagini din călătoria lor peste hotare cu fanii săi.

De menționat este că aceasta nu este prima vacanță în care cei doi foști parteneri pleacă împreună. De fiecare dată organizează excursii alături de fiica lor, Maya.

“Da, în sfârșit vacanță, după un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées și o să vedem, bineînțeles, și Disney.

Știu, comentariile vor curge cu cercelul în nas, că de ce am cercel în nas. It is what it is. Am intrat într-un magazin și am văzut o groază de perechi de ochelari. Nu am cumpărat nimic, pentru că mi-am amintit că am o groază de perechi de ochelari, nu avea rost să arunc banii aiurea”, a anunțat Connect-R.

Connect-R, despre relația cu Misha

Au trecut deja 5 ani de la divorțul dintre Connect-R și Misha, însă pentru binele fiicei lor, cei doi foști soți au menținut o relație strânsă.

De la momentul în care și-au spus “Adio,” cei doi artiști au evitat să discute deschis motivele care i-au separat, însă Connect-R a clarificat această situație în cartea pe care a scris-o.

El afirmă că motivul principal care a determinat această alegere a fost încrederea pe care fosta sa soție a pierdut-o în urma trădării artistului. Bărbatul a înțeles hotărârea mamei copilului său de a pune capăt relației.

“În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare, nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm.

N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine”, sunt citate din cartea lui Connect-R.


Distribuie