Connect-R, șocat și fără replică, împărtășește povestea discriminării fetei sale

Autor:

Data:

Connect-R, iubitul cântăreț de top din România, dezvăluie drama prin care trece fiica sa, Maya, în fața discriminării etnice la grădiniță.

Deși Connect-R a fost mereu îndrăgit de publicul său și admirat pentru talentul său muzical, puțini oameni știau că în spatele scenei este un tată devotat unei fetițe frumoase numită Maya, rezultată din căsnicia sa cu Misha.

Recent, artistul a făcut declarații despre etnia sa r.r.omă și a dezvăluit că fiica sa se confruntă cu discriminarea la grădiniță.

Cu mulți ani în urmă, mulți credeau că Connect-R și soția sa formau un cuplu perfect. Cu toate acestea, în 2018, cei doi au decis să divorțeze. Cu toate acestea, pentru binele fiicei lor, au păstrat o relație excelentă.

Maya s-a născut la sfârșitul lunii ianuarie a anului 2014 și are deja șapte ani. Recent, Connect-R a făcut dezvăluiri despre fiica sa.

Artistul a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, unde subiectele sensibile au fost abordate fără ezitare.

Drăghici l-a întrebat pe Connect-R despre originile sale, iar acesta a recunoscut că inițial nu vorbea deschis despre etnia sa. „Cred că abia la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja o persoană formată… Până atunci nu.”

Connect-R a mărturisit că, mult timp, își justifica aspectul său afro prin pasiunea sa pentru cultura rap și hip-hop. Totuși, după ce a dezvăluit public originea sa ți.g.ană, acesta s-a eliberat și a decis să-și tundă părul la scurt timp.

Damian Drăghici a continuat cu o întrebare referitoare la fiica artistului. „Maya știe că este ți.g.ancă?”

Connect-R a răspuns: „Da, știe. Doar că mereu insistă să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. Este o poveste similară, auzită la grădiniță, auzită la televizor…”

Gazda a continuat și l-a întrebat pe artist: „Au făcut-o copiii ți.g.ancă?”

„Da, deja o fac. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a spus că ea nu este ți.g.ancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să crească mai mult ca să îi explic că nu există nicio problemă…”, a mărturisit cântărețul.

În ciuda dificultăților cu care se confruntă Maya la grădiniță, Connect-R se străduiește să îi ofere sprijin și să o învețe să-și accepte originea și să fie mândră de toate părțile componente ale identității sale.