• Home
  • Actualitate
  • Copiii descopera o comoara ascunsa in curtea casei: o masina Ferrari ingropata in pamant

Copiii descopera o comoara ascunsa in curtea casei: o masina Ferrari ingropata in pamant

Sapaturile in gradina din Los Angeles care au dus la descoperirea unei Ferrari Dino 246 GTS furate

Cazul de mai jos i-ar face invidiosi chiar si pe cautatorii de comori. Un obiect metalic de dimensiuni mari a fost descoperit in curtea unei case din Los Angeles in anul 1978. Cei care au facut descoperirea au fost cei doi copii ai familiei care se jucau in gradina, sapand in pamant. In momentul in care au dat de obiectul metalic, ei si-au anuntat parintii, cerandu-le ajutorul.

Dupa ce au sapate si altii cu lopata, au dezgropat o masina Ferrari Dino 246 GTS, lasandu-i pe toti fara cuvinte.

Dupa mai multe cercetari, politistii au stabilit ca autoturismul fusese folosit pentru inselarea companiei de asigurari. Proprietarul l-a declarat furat, sperand sa obtina banii, dar in realitate, el l-a ingropat in pamant, in speranta ca va ramane si cu suma consistenta primita drept despagubire, dar si cu masina.

De la descoperirea acestei comori, povestea a captat atentia multor oameni. Dar cum au reusit politistii sa rezolve cazul? Si cum a ajuns masina acolo unde a fost gasita de copii?

Subtitlu 1: Descoperirea comorii

In 1978, cei doi copii ai familiei din Los Angeles se jucau in gradina, sapand in pamant, cand au descoperit un obiect metalic de dimensiuni mari. Cand au realizat ca este o masina, au strigat la parintii lor, iar acestia au chemat ajutor. Cu ajutorul altor oameni, au dezgropat masina Ferrari Dino 246 GTS, care a fost furata si ingropata in gradina.

Subtitlu 2: Cazul de inselare

Dupa mai multe cercetari, politistii au ajuns la concluzia ca autoturismul a fost folosit pentru inselarea companiei de asigurari. Proprietarul masinii a declarat ca a fost furata, dar a ingropat-o pentru a lua o suma importanta de la asigurator. Cu toate acestea, autoritatile au reusit sa descopere adevarul si sa il trimita pe proprietarul masinii la inchisoare.

Subtitlu 3: Fascinatia oamenilor

De la descoperirea acestei comori, povestea a fascinat oameni din toata lumea. Unii au fost intrigati de faptul ca o masina valuabila a ajuns sa fie ingropata in gradina unei case, in timp ce altii au fost impresionati de descoperirea in sine. In plus, aceasta poveste a ajutat la consolidarea legendei orasului Los Angeles, unde multi oameni au impresia ca inca mai exista comori ingropate in zonele lor.

In concluzie, descoperirea masinii Ferrari Dino 246 GTS ingropata in gradina unei case din Los Angeles a captat atentia multor oameni din intreaga lume. Cazul de inselare care a stat la baza acestei descoperiri a fost, de asemenea, impresionant pentru multi oameni. Povestea acestei comori arata ca exista multe lucruri care asteapta sa fie descoperite in lumea noastra, iar uneori, cele mai bune descoperiri sunt cele pe care le facem din intamplare.


Distribuie