• Home
  • Actualitate
  • Copilul din imagine este cel mai cunoscut român de pe Planetă acum. Îl recunoști? Toată lumea vorbește de el

Copilul din imagine este cel mai cunoscut român de pe Planetă acum. Îl recunoști? Toată lumea vorbește de el

Este una dintre cele mai în vogă celebrități de la Hollywood. În vara anului 2023 a împlinit 41 de ani. Iată câteva date care te vor ajuta să îți dai seama cine este copilul din imagine. La momentul dat este, cel mai probabil, cel mai cunoscut român de pe Planetă. Toată lumea știe de el. Foto

Cine este copilul din imagine
Fără îndoială i-ai auzit numele cel puțin o dată până acum. Este unul dintre cei mai notabili actori ai tinerei generații de la Hollywood, dar și unul dintre cei mai inimoși artiști. A făcut furori cu rolurile jucate în producții de succes, cum ar fi Captain America, The Winter Soldier și Pam & Tommy.

În prezent joacă alături de Daisy Edgar Jones în filmul de groază al lui Mimi Cave, Fresh. Pe măsură ce evoluează pe plan profesional, numele său devine din ce în ce mai cunoscut publicului larg. Este poate cel mai cunoscut român de pe Planetă la momentul actual. Are 41 de ani, împliniți în august 2023.

S-a născut în Constanța, în anul 1982. După opt ani de România, s-a mutat în Viena, Austria, împreună cu mama lui, alături de care poate fi surprins în fotografia de mai jos. Când actorul avea 12 ani, părintele a decis să se mute la New York. Aici avea să-și trăiască băiatul cea mai mare parte a vieții.

Sebastian Stan, alături de mama lui
Ce nu știai despre Sebastian Stan
Copilul din imagine este nimeni altul decât Sebastian Stan. A crescut vorbind limba română, însă pe măsură ce a crescut în străinătate a învățat și limba engleză. Cu toate că nu mai locuiește în țară și are 41 de ani, actorul încă vorbește prima limbă învățată chiar și în unele roluri pe care le-a jucat.

Sebastian Stan a jucat rolul principal masculin în videoclipul Wake Up Call al lui Hayden Panettiere. El este iubitul nepoliticos și neatent din lumea fictivă a lui Panettiere. Și deși joacă rolul unui personaj negativ, nu ai cum să nu-l iubești în viața reală, promit colegii lui.

Nașa lui este celebra Anastasia Soare
Românul este finul Anastasiei Soare, fondatoarea Anastasia Beverly Hills, pe care este imposibil să nu o știi de asemenea. Nașa de botez a actorului este cunoscută pentru felul în care își tratează clientele și le aranjează sprâncenele. Este mult apreciată pentru munca și talentul său.

Ce nu știai probabil despre Sebastian Stan este că a jucat și în filme nominalizate la Globurile de Aur și Premiile Oscar, la categoria Cel mai bun film: Black Swan, The Martian și Black Panther. Deși nu a câștigat niciodată un premiu, performanța atinsă nu are cum să fie trecută cu vederea, spun criticii.

Cea mai mare dorință a lui Sebastian Stan
Fiind pasionat de actorie încă de la o vârstă fragedă, Sebastian Stan a făcut totul pentru marea lui dorință. A absolvit Universitatea Rutgers din New Brunswick, New Jersey, obținând diplomă de licență în actoria. Este inutil să mai spunem că diploma lui nu a fost inutilă.

Una dintre cele mai mari dorințe a lui Sebastian Stan este să lucreze cu Quentin Tarantino. Deși a lucrat alături de unii dintre cei mai buni regizori de la Hollywood, marele său vis este să colaboreze cu creatorul Pulp Fiction. Este, de asemenea, un mare fan al lui Rick Springfield.


Distribuie