• Home
  • Actualitate
  • Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut un băiețel. Reacția avută de Anamaria Prodan

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut un băiețel. Reacția avută de Anamaria Prodan

Corina Caciuc (32 ani) a născut cel de-al doilea copil al ei cu Laurențiu Reghecampf. Iubita antrenorului a dat vestea pe rețelele de socializare, moment în care a publicat și prima imagine cu bebelușul. Micuțul este cel de-al patrulea fiu al fostului soț al Anamariei Prodan.

Corina Caciuc a născut un băiețel
Corina Caciu a devenit mamă pentru a doua oară. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos și a dat vestea pe pagina sa de Instagram, unde a împărtășit prietenilor ei prima imagine cu bebelușul.

„Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc alături de fotografia în care apare alături de fiul ei nou-născut.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a ales să anunțe că este însărcinată chiar de ziua antrenorului.

„La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine”, scris atunci Corina Caciuc pe rețelele de socializare.

Laurențiu Reghecampf mai are trei băieți, Luca, din prima sa căsnicie, Laurențiu Jr., din mariajul cu Anamaria Prodan, și Liam, primul fiu cu Corina Caciuc.

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat de venirea pe lume a fiului lui Reghecampf
După ce Corina Caciuc a anunțat că a devenit din nou mamă, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj fostului ei soț. Impresara i-a dorit dă nu-și părăsească și această familie. Totodată, ea a explicat că este fericită cu iubitul ei, Ronald Gavril, astfel că nu o mai interesează ce face Reghecampf.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel”, a afirmat Anamaria Prodan.

Aceasta a precizat că pe ea nu o interesează câți copii sau cu cine are copii fostul ei soț.
„Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional, nu ne interesează ce face, câți copii face, cu cine și când. Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent”, a precizat Anamaria Prodan pentru Actualitatea.net.


Distribuie