• Home
  • Actualitate
  • Cristina Cioran refuză să fie ajutată de tatăl fetiței, Alex Dobrescu: „Nu am nevoie de nimic de la el. Trebuie doar să-și achite ce are de achitat”

Cristina Cioran refuză să fie ajutată de tatăl fetiței, Alex Dobrescu: „Nu am nevoie de nimic de la el. Trebuie doar să-și achite ce are de achitat”

Cristina Cioran a declarat că nu dorește ajutorul lui Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, după ce s-au despărțit. Bărbatul nu plătește pensie alimentară nici primului copil.

Alex Dobrescu a acordat un interviu pentru „Xtra Night Show’, unde a vorbit despre Cristina Cioran și fetița pe care o au împreună, Ema. „Sunt convins că nu este foarte fericită.

Eu am fost fericirea ei, nu cred că o să mai întâlnească ceva după, nici înainte n-a avut. Sper doar să-și găsească echilibrul, are o fată superbă, o susține familia, o să o susțin și eu. Nu totul se rezumă la o relație sau la un bărbat’, spunea bărbatul la Antena Stars.

Fostul iubit al Cristinei Cioran mai are un copil dintr-o relație anterioară. Alex Dobrescu a spus că nu-i plătește pensie alimentară fiului său, însă îi dă bani pentru diferite activități.

Cât despre vedetă, bărbatul spune că este o mamă minunată pentru micuța Ema. „Văd fetița. Am mai văzut-o și pe video call. Cristina e o mamă deosebită și o crește perfect.

O ajut în toate modurile posibile. (…) Pentru bine copilașului există finanțe. (…) Nu plătesc nicio pensie alimentară primului copil. Îi plătesc tot ce vrea. Și în cazul fetiței îi cumpăr scutece, mâncare pasată și hăinuțe.

A început să îmi spună Cristina că are nevoie, dar se descurcă foarte bine. E un om de succes din toate punctele vedere, mai ales din punct de vedere financiar’, a declarat Alex Dobrescu.

Cristina Cioran își dorește să stea departe de acest scandal și să nu ia în seamă declarațiile fostului iubit.

„Nu am ce să răspund, mi se pare că e limpede și fiecare om are mintea lui și capul lui cu care să gândească și cu care să judece’, a spus vedeta pentru Spynews.ro.

Prezentatoarea susține că nu are nevoie de ajutorul fostului iubit și își va crește singură copilul. Alex Dobrescu și-a refăcut deja viața cu o tânără cu 16 ani mai mică decât el.

„Nu discutăm (n.r. – pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. – dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de

la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă’, a mai precizat Cristina Cioran.


Distribuie