• Home
  • Actualitate
  • Cristina Spătar și-a aniversat fiul, care a împlinit 14 ani. Cu cine seamănă băiatul

Cristina Spătar și-a aniversat fiul, care a împlinit 14 ani. Cu cine seamănă băiatul


Vineri, 13 octombrie, Cristina Spătar și-a aniversat fiul, pe Albert, care a împlinit 14 ani și seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său. Regina muzicii R&B din România are doi copii din primul mariaj, cu Alin Ionescu, care s-a încheiat scandalos în 2016. Acum, Cristina Spătar este căsătorită cu Vicențiu Mocanu, un afacerist vâlcean, care o tratează ca pe o regină.

Ziua de 13 octombrie este o zi norocoasă și fericită pentru Cristina Spătar, care își sărbătorește băiatul. Anul acesta, Albert a împlinit 14 ani, este mult mai înalt decât mama lui, sensibil și cuminte, așa cum îl descrie solista. Cu această ocazie, artista a transmis un mesaj emoționant pentru fiul ei, care seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui.

Cristina Spătar și-a aniversat fiul, care a împlinit 14 ani

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în 2016, iar cu timpul și-au rezolvat și problemele care existau în comunicarea lor. Ambii s-au recăsătorit și au noi familii. Solista și afaceristul au împreună doi copii minunați, așa că au avut cele mai importante motive din lume să facă pace și să se înțeleagă.

Albert, fiul Cristinei Spătar și al lui Alin Ionescu, a împlinit 14 ani pe 13 octombrie, iar sora lui, Aida, a împlinit 11 ani pe 10 aprilie. Cristina Spătar a publicat pe Instagram și pe Facebook imagini superbe cu ambii copii, alături de un mesaj emoționant.

„Azi e despre tine, puiul meu… cel mai sensibil și cuminte băiat. Nici nu știu când au trecut 14 ani. LA MULȚI ANI, îngerașul meu, să fii sănătos și fericit alături de surioara ta! Te iubesc infiniiiiiiiiit!!!!!! Nimic pe lumea asta nu se compara cu voi! Voi sunteți pt mine TOT!”, a scris artista.

Cei doi copii ai Cristinei se înțeleg perfect și cu noul soț al mamei lor, afaceristul vâlcean Vicențiu Mocanu, care și el are un fiu dintr-o relație anterioară. S-au apropiat repede și îl consideră ca pe un tată.

În viața Cristinei Spătar a ieșit din nou soarele

În altă ordine de idei, Cristina Spătar are toate motivele să fie fericită. La 51 de ani, cu doi copii și cu un divorț scandalos la activ, Cristina Spătar a început o nouă viață în decembrie 2022. Atunci, artista s-a cununat civil cu Vincențiu Mocanu, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în Dubai. Căsătoria a fost oficiată în București, la Primăria Sectorului 1. Cei doi s-au cununat religios și au făcut o nuntă fastuoasă pe 24 iunie, anul acesta.

Soțul ei o tratează ca pe o regină și a copleșit-o cu daruri scumpe și exclusiviste. De Ziua Îndrăgostiților, Cristina a primit o limuzină Maybach, iar de ziua ei, un cadou evaluat la 2 milioane de euro: un bloc cu 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„De ziua mea soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”, spunea la acea vreme Cristina Spătar!


Distribuie