Cu ce se dă Neti Sandu pe față, în fiecare zi

Neti Sandu a dezvăluit care este secretul tinereții sale. Invitată la „Vorbește Lumea”, celebrul astrolog de la PRo TV a povestit care este rutina sa zilnică de îngrijire. Neti Sandu este fără doar și poate una dintre emblematicele figuri de la Pro TV.

Îndrăgita prezentatoare a horoscopului apare de peste 25 de ani pe „sticlă” și este una dintre vedetele fidele.

Cum arată rutina de îngrijire a lui Neti Sandu, la 64 de ani

Neti Sandu are 64 de ani, dar nu își arată vârsta deloc. Plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, astrologul de la PRO TV are o siluetă și un ten de invidiat. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, a dezvăluit la ce trucuri de frumusețe apelează. Neti Sandu își cumpără cremele de la Plafar și folosește capsule cu colagen și acid hialuronic pentru față. Ea a început să folosească creme pentru față abia după vârsta de 40 de ani.

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față. Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka.

Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a povestit Neti Sandu la „Vorbește Lumea”.

Neti Sandu: „Nu sunt vegană, mănânc și sarmale”

În ceea ce privește dieta, prezentatoarea a dezvăluit că este o persoană cumpătată. Dieta se bazează în special pe legume, mai ales legume fierte. Deși nu este vegetariană, aceasta spune că mănâncă destul de rar carne. Preferă să mănânce din când în când carne de pui sau de rață. „Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele”, a mai povestit Neti Sandu.

Ce face Neti Sandu de sărbători

Deși este foarte discretă atunci când vine vorba despre familie și viața personală, prezentatoarea a dezvăluit că va petrece sărbătorile de iarnă în Istanbul și spune că își dorește de la Moș Crăciun, dar și de la anul care vine, să fie sănătoasă, să descopere lucrurile noi, dar și să călătorească, atât fizic, cât și cu mintea. „De sărbători o să mă duc în Istanbul la nepoți și strănepoți. Am vrut să le facem o surpriză și să ne ducem la ei, dar și ei au vrut să ne facă o surpriză și apoi vin și ei în România.

Ei sunt cu antrenamentele acolo. O să mă duc cu Alice acolo, ne plimbăm pe acolo, ne plimbăm și cu ei și apoi ne întoarcem. (…) Aș vrea să călătoresc mai mult pentru că toată viața este o căutare. Mă interesează aventura și să văd ce pot să mai fac. Îmi propun să fac totul anul viitor, iar în 2023 o să fie mai bine pentru toată lumea”, a concluzionat astrologul de la Pro TV.


Distribuie