• Home
  • Actualitate
  • Cu ce se ocupă chef Horia Vîrlan de când a renunțat la televiziune – Iată din ce își câștigă banii acum

Cu ce se ocupă chef Horia Vîrlan de când a renunțat la televiziune – Iată din ce își câștigă banii acum

Chef Horia Vîrlan este un bucătar apreciat și indrăgit în țară, iar mulți sunt curioși să afle cu ce se ocupă de când a renunțat la televiziune. Ei bine, iată că talentul său culinar prosperă și acum, în alte domenii.

Chef Horia Vîrlan a fost prezent în diferite emisiuni care i-au adunat în fața micilor ecrane pe mulți telespectatori. Preparatele sale delicioase au devenit nelipsite de pe mesele de sărbătoare ale românilor.

Gustul unic și modul în care cucerește papilele gustative au inspirat multe speranțe în bucătăria românească. Prin urmare, retragerea sa din televiziune a fost o veste grea pentru fanii săi.

În ultima perioadă, chef Horia Vîrlan a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice altor activități. Îți dezvăluim cu bucurie că și acum, pasiunea sa pentru bucătărie rămâne vie.

Bucătarul celebru și-a deschis un atelier gastronomic, unde își pune în valoare experiența și talentul ca profesor de gătit. Așadar, îl puteți găsi în atelierul său, pregătind delicii pentru evenimente sau oferind lecții de gătit celor interesați.

De asemenea, chef Horia Vîrlan are o firmă de catering care îi aduce bugetul necesar pentru traiul de zi cu zi. Activă de pe vremea când era și în televiziune, această afacere îi oferă satisfacția de a continua să gătească pentru oamenii care îi apreciază talentul.

Începând din toamna anului trecut, chef Horia Vîrlan a început să predea gastronomie la Liceul Tehnologic Cezar Nicolau din comuna Brănești, acolo unde locuiește. Este o oportunitate minunată de a-și împărtăși cunoștințele și pasiunea pentru bucătărie cu cei mai tineri.

De asemenea, acesta are și o firmă de consultanță în gastronomie și catering, pe care o conduce cu succes de 20 de ani. Site-ul și pagina sa de Facebook sunt platforme unde puteți fi la curent cu ultimele noutăți și puteți comanda preparate culinare personalizate pentru diferite evenimente sau sărbători.

Chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, chef Horia Vîrlan menține o legătură strânsă cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale.

Pagina sa de Facebook este un loc în care publică des diferite rețete și sfaturi de gătit, împărțind astfel din bogata sa experiență cu toți cei interesați.

Este minunat să vedem că chef Horia Vîrlan continuă să-și dezvolte pasiunea pentru bucătărie și să aducă bucurie în inimile celor care își doresc preparate culinare autentice și savuroase.

Indiferent de traseul profesional ales, talentul și dragostea sa pentru gastronomie rămân neștirbite, iar noi suntem recunoscători pentru că putem savura fructele acestei pasiuni.


Distribuie