• Home
  • Horoscop
  • Cu cine ai fost căsătorit într-o viață anterioară, în funcție de data nașterii

Cu cine ai fost căsătorit într-o viață anterioară, în funcție de data nașterii

Cu siguranță, ai experimentat și tu fenomenul de a cunoaște pe cineva pentru prima dată, având însă senzația că a fost dintotdeauna alături de tine. Deși nu reușești să găsești nicio conexiune cu persoana respectivă, ușurința în comunicare, faptul că îi anticipezi reacțiile și rapiditatea cu care dezvolți sentimente față de ea sunt indici că nu este pentru prima dată când o vezi!

Oricât de mistic ar suna, e posibil să fi fost împreună într-o viață anterioară și chiar să fi fost căsătorită cu ea! Verifică, aflând din rândurile de mai jos cu cine ai fost măritată, în funcție de data nașterii tale!

Te-ai născut în data de…

1 ale lunii. Ești puternică, independentă și autoritară, ceea ce înseamnă că ai fost căsătorită cu o personalitate sau cu un om foarte bogat. Caută însușiri precum forța și inteligența și în cazul bărbatului pe care îl bănuiești că ți-a fost soț!

1 ale lunii. Ești puternică, independentă și autoritară, ceea ce înseamnă că ai fost căsătorită cu o personalitate sau cu un om foarte bogat. Caută însușiri precum forța și inteligența și în cazul bărbatului pe care îl bănuiești că ți-a fost soț!

2 ale lunii. Ceea ce îți dorești cel mai tare este o viață armonioasă și echilibrată. Tu ai fost căsătorită într-o viață anterioară cu prietenul tău cel mai bun. Îți va fi ușor să îl recunoști și acum, pentru că va reveni pe aceeași poziție!

3 ale lunii. Ești charismatică, veselă și comunicativă, așa că ai fost măritată cu un tip cu un simț al umorului dezvoltat. Caută un comedian, un actor sau pur și simplu bărbatul care îi face pe toți să râdă: i-ai aparținut cândva.

4 ale lunii. Muncitoare, hotărâtă și ambițioasă, cu siguranță ai căzut în brațele unui tip la fel de harnic ca tine. Bărbatul care ți-a fost soț se ocupa singur de treburile casei și se pricepea la orice: îl recunoști și acum?

5 ale lunii. Ești comunicativă și talentată la aproape orice, dar te și plictisești repede. Nu ai fost căsătorită doar o dată, ci de mai multe ori, cu oameni extrem de diferiți. Rămâne să te bazezi pe intuiția ta!

6 ale lunii. Dragostea e extrem de importantă pentru tine, dar și familia. Ceea ce nu înseamnă că ai fost căsătorită cu un verișor, ci cu o persoană care avea nevoie de tine și care te-a iubit nebunește. Vei citi în ochii lui și acum aceeași dăruire, dacă ai norocul să îl întâlnești din nou!

7 ale lunii. Ești intuitivă și ai o minte strălucită, care nu te dezamăgește niciodată. L-ai avut de soț, în fiecare viață, pe cel care se potrivea cel mai bine nevoilor tale de atunci. La cât ești de deșteaptă, nu îți va fi greu să îl identifici nici acum.

8 ale lunii. Ești un lider, o persoană pe care alții o urmează în mod natural. Ai fost măritată într-o viață anterioară cu un angajat al tău sau cu o persoană aflată pe o poziție inferioară. Dar, după legile karmei, situația se va inversa acum!

9 ale lunii. Generoasă, sensibilă, cu un suflet imens, ai fost soția cuiva care îți împărtășea valorile. Ai luat de bărbat un medic sau un filantrop, cu o inimă imensă. Aceleași intenții bune îi vor străluci și acum în ochi, dacă vrei să îl reîntâlnești.

10 ale lunii. Ești competitivă, cu o fire neobișnuită, uneori nesigură pe tine, tocmai din cauza unicității tale. Ai fost măritată de mai multe ori, dar de fiecare dată cu bărbați nepotriviți. Învață să îți asculți intuiția și soarta se va revanșa acum!

11 ale lunii. Sensibilă și caldă, ești genul de persoană ușor de rănit de ceilalți. Ai avut însă un soț manipulator, care ți-a zdruncinat încrederea în bărbați, ceea ce te face să te temi și acum. Lecția pe care trebuie să o înveți, ca să fii fericită, este să ai încredere doar în oamenii care merită.

12 ale lunii. Ești independentă, dar și generoasă, o adevărată fată de lume. Cel mai probabil, nu ai fost căsătorită într-o viață anterioară, ci ai preferat să rămâi singură și să te distrezi. Rămâne la latitudinea ta dacă vei adopta aceeași atitudine și acum; oricum, pretendenții nu îți lipsesc!

13 ale lunii. Ești născută într-o zi considerată cu ghinion, așa că ai învățat de mică valoarea muncii și a responsabilității. Te-ai căsătorit cu o persoană la fel de dedicată ca tine: un antreprenor sau un angajat de cinci stele, care a știut însă să te facă și fericită! Un supraom!

14 ale lunii. Oamenii sunt atrași de tine ca un magnet, pentru că ești plină de charismă. Ai fost soția unui bărbat extrem de bogat, cu multă influență, chiar un prinț sau un rege. Chiar dacă ai provenit dintr-un mediu umil, i-ai devenit un fel de Șeherezadă, care i-a deschis ochii asupra lumii!

15 ale lunii. Ai avut mereu nevoie de intimitate, de independență, dar ai iubit și cu tot sufletul. Te-ai căsătorit târziu, cu unul dintre oamenii pe care nu îi suportai la început. Aruncă și acum o privire celor pe care nu îi placi, fiindcă acolo se află alesul tău!

16 ale lunii. Mintea ta trece dincolo de fațade și descoperi imediat adevărata personalitate a unui om. Ai fost căsătorită într-o viață anterioară cu un mare om, un artist sau un inventator, pe care l-ai ajutat să se ridice. Acum, îți va întoarce favorurile!

17 ale lunii. Ai intuiție, dar și autoritate, așa că ești omul la care toți vin să ceară sfaturi. Bărbatul pe care l-ai iubit nebunește a fost salvat de la distrugere grație intervenției tale, ceea ce l-a făcut să se simtă dator. Chiar dacă nu a fost la fel de îndrăgostit ca tine, ți-a rămas o viață alături.

18 ale lunii. Ești răbdătoare și tolerantă și îți place să îi ajuți pe oameni, așa că tu și soțul tău ați fost vindecători sau conducători ai omenirii, care au ghidat însă din spate. Bărbatul tău dintr-o viață anterioară era pasionat de misticism și este chiar posibil să își amintească de tine!

19 ale lunii. Ești șefa perfectă! Ai o autoritate înnăscută și nici cea mai mică problemă în a te impune, dar nu ești la fel de sigură pe tine în viața personală. Te-ai căsătorit târziu sau deloc, din cauza faptului că ai amânat mereu găsirea partenerului potrivit. Ai un suflet pereche, poate că acum ar fi cazul să te și intereseze regăsirea sa.

20 ale lunii. Ești pașnică și empatică și pur și simplu urăști confruntările. Din păcate, ai renunțat la iubirea ta adevărată într-o viață anterioară ca să nu te opui cuiva la care țineai. Chiar vrei să comiți aceeași greșeală și acum?

21 ale lunii. Ai darul cuvintelor, ceea ce înseamnă că poți convinge pe oricine de orice. Soțul tău a fost nobil, posesorul unei mari averi, iar tu ai știut cum să îți faci intrarea în viața sa și să îl determini să te ceară. Ați fost peste măsură de fericiți! E musai să îl cauți și acum!

22 ale lunii. Ești altruistă și sociabilă, lucrezi bine cu ceilalți și te adaptezi imediat. Soțul tău ți-a fost mai întâi coleg de muncă, apoi prieten și mai târziu bărbat. Îl vei găsi în același loc și acum, așa că știi unde să deschizi ochii!

23 ale lunii. Ai o personalitate magnetică, ești o fire sportivă și aventuroasă. Ai fost căsătorită cu un tip care adora să își asume riscuri, un alpinist sau un pilot de curse. L-ai pierdut însă devreme și ai rămas neconsolată. Ai mare grijă, fiindcă nu ai învățat lecția și vei păți la fel și acum!

24 ale lunii. Pentru tine, principalul interes e reprezentat de familie. Soțul tău a fost o persoană importantă, pe care ai divinizat-o, dar de care te-a despărțit un divorț dureros. Ai rămas cu copiii, care ți-au adus împlinire. Până la urmă, important e că ai fost fericită!

25 ale lunii. Ești o fire interiorizată, un profesor de excepție, un om de la care ai ce învăța. La fel a fost și el; un cercetător, un muzician sau un om de știință. Ați fost unul dintre cuplurile intelectuale care stârneau admirația tuturor.

26 ale lunii. Nu suporți să ți se spună ce să faci, dar adori să fii ascultată de ceilalți. Ai avut drept soț un om slab, timid, pe care îl dominai, și te-ai îndrăgostit apoi de un adevărat războinic, un spion sau un parior. Nu ai fost fericită în compania niciunuia; e lecția pe care trebuie să o înveți acum!

27 ale lunii. Ești o fire artistică și creativă și ești stimulată de nedreptate, de necesitatea de a lupta pentru ceilalți. Soțul tău a fost justițiar, politician sau avocat, și v-ați completat de minune. Acestea sunt mediile în care trebuie să îl cauți și acum!

28 ale lunii. Putere, intuiție, compasiune: o personalitate fascinantă precum a ta trebuie să se pună în slujba omenirii. Nu ai fost căsătorită pentru că ai avut mereu țeluri mai înalte de servit și este posibil să ai aceleași gânduri și acum!

29 ale lunii. Tu crezi în reîncarnare, ești mistică și înclinată spre spiritualitate. Soțul tău a fost vraci, preot, psihanalist, un om care opera cu concepte înalte, neînțeles. Dragostea voastră a transcens orice limite și se va reaprinde și acum.

30 ale lunii. Ești un entertainer înnăscut. La fel a fost și el; actor, cântăreț, star, ați reprezentat unul dintre cuplurile la modă, invidiate și deopotrivă divinizate de toți. Dar simțeai deja asta, mai ales că acum ai atras exact același tip de om.

31 ale lunii. Ai o fire practică, dar nici creativitatea nu îți este străină. Oamenii te respectă și te admiră, iar soțul tău ți-a întărit puterea. Un conducător de stat, un președinte sau măcar un primar ți-au spus „da” în fața altarului. Sperăm să ai parte de același noroc!

La final, îți vom arăta cum să faci să îți dai seama care este bărbatul cu care ai fost căsătorită și unde îl vei întâlni în această viață. E posibil să nu mai aibă aceeași meserie, deși unii oamenii sunt destinați să facă același lucru, dar îl vei recunoaște prin vibrațiile sufletului. El te va provoca la un nivel înalt, karmic, te va face mai bună, mai competentă, superioară. Te va ajuta fără să îți ceară nimic în schimb sau tu îi vei oferi susținerea ta, pentru că aveți datorii vechi, din viața petrecută împreună.

Te va învăța ceva nou sau tu îi vei fi lui maestră, în funcție de lecțiile pe care le aveți de învățat. Și de data aceasta, schimbul se va petrece natural, niciunul dintre voi nu va simți nevoia de a fi răsplătit. Și, nu în ultimul rând, chiar dacă nu îl vei recunoaște pe el, vei reverbera în fața contextului în care vă întâlniți, a locului în care vă cunoașteți: e o cale spirituală prin care trebuie să intre în viața ta, și nu ai cum să rămâi indiferentă în fața ei!

Sursa:Divahair.ro


Distribuie