• Home
  • Actualitate
  • Culiță Sterp vorbește despre absența copiilor cu Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp vorbește despre absența copiilor cu Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt doi dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din România. Relația lor tumultuoasă a fost mereu în centrul atenției presei și a fanilor. La un moment dat, cei doi au decis să oficializeze relația prin căsătorie, însă certurile și neînțelegerile s-au acumulat până când divorțul a fost inevitabil.

Recent, Culiță Sterp a vorbit despre un aspect sensibil al relației lor: absența copiilor. Artistul a explicat că, deși îi plac copiii și și-a dorit întotdeauna să devină tată, viața nu a fost de partea lui în această privință. Culiță a mărturisit că a încercat să aibă copii în relațiile anterioare, însă fără succes. Singura care i-a făcut bucuria de a deveni tată este Daniela, fosta sa colegă de liceu și actuala sa logodnică.

Admirabilă este atitudinea lui Culiță Sterp care, în ciuda eșecurilor anterioare, nu a renunțat niciodată la dorința de a avea copii și a înțeles că viața îi poate oferi surprize neașteptate.

Carmen de la Sălciua și perspectiva asupra mariajului cu Culiță Sterp

În timp ce Culiță Sterp se bucură de fericirea unei noi relații și a unui copil, Carmen de la Sălciua a oferit și ea câteva declarații despre mariajul lor. Într-un interviu pentru revista Viva!, artista a dezvăluit că Culiță a fost mereu un bărbat curtat, care atrăgea atenția la evenimente, iar acest lucru a fost uneori o sursă de tensiune în relația lor. Carmen a subliniat că de multe ori Culiță a cedat acestor avansuri, ceea ce a contribuit la deteriorarea relației lor.

Desigur, fiecare relație are două părți și este important să nu judecăm pe nimeni fără să cunoaștem toate aspectele implicate. Relația lor a fost puternic afectată de presiunea și așteptările publicului și poate că niciunul dintre ei nu a fost pregătit să facă față acestei provocări.

O nouă început pentru amândoi

După doi ani de căsnicie, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au urmat drumurile separate. Amândoi și-au refăcut viața în moduri diferite și au găsit fericirea în brațele altor parteneri.

Culiță Sterp s-a logodit cu Daniela, fosta lui colegă de liceu, iar relația lor este acum încununată de nașterea unui copil. Artistul se bucură de succesul în cariera muzicală și este într-una dintre cele mai bune perioade din viața sa.

Carmen de la Sălciua, la rândul ei, a găsit dragostea alături de Marian Corcheș, cu care s-a căsătorit recent. Ei au învățat din experiențele trecute și au reușit să construiască o relație solidă și fericită.

Viața merge înainte, iar Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp reprezintă exemple vii de putere și reziliență. Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit, ambii artiști și-au găsit fericirea și împlinirea alături de persoane care îi completează și le aduc bucurie în viață.

Astfel, putem încheia că fiecare sfârșit este, de fapt, un nou început. Viața are obiceiul de a ne surprinde și, indiferent de obstacolele întâmpinate, putem alege să ne concentrăm pe fericirea și pe construirea unui viitor mai bun.


Distribuie