• Home
  • Actualitate
  • Cum A Apărut Soția Lui Gigi Becali La O Nuntă De Machedoni

Cum A Apărut Soția Lui Gigi Becali La O Nuntă De Machedoni

Mare eveniment în Capitală la care au participat Luminița și Teodora soția și fiica lui Gigi Becali.

Luminița Becali, soția patronului de la FCSB, este o prezență discretă, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe creșterea celor trei fete pe care le are cu Gigi Becali.

Din când în când, paparazzi o surprind la unele evenimente. lată cum a apărut Luminița Becali la o nuntă. Jumătatea afaceristului din Pipera a atras toate privirile!

Cele două doamne din familia latifundiarului din Pipera au onorat o nuntă de machedoni, pentru că patronul clubului FCSB a renunțat să mai meargă la nunți, botezuri sau alte petreceri.

Nu a glumit Gigi Becali atunci când a anunțat că s-a terminat, pentru el, cu petrecerile! Finanțatorul FCSB le-a ”mandatat” pe soția lui, Luminița, și pe cele trei fete să onoreze cu prezența diferitele evenimente la care familia este invitată.

De curând, invitația a sosit! „Jumătatea” afaceristului din Pipera și una dintre fiicele lui au răspuns prompt! În ținute elegante și perfect asortate – Luminița, într-o rochie burgundy dantelată, cu care a eclipsat toți invitații, iar Teodora într-una alb-grena cu diferite modele – au descins la locul unde urma marea petrecere.

Cu un Range Rover condus de Teodora au ajuns cele două acolo, iar Luminița avea să coboare imediat și să se îndrepte către locație. Fiica ei a mai avut de făcut o manevră, pentru că nu i-a convenit locul unde parcase inițial.

A mutat bolidul câțiva metri, apoi a luat florile – două superbe buchete de trandafiri albi – și a plecat după mama ei. Avea s-o ajungă la intrarea în salon, unde s-au întâlnit cu câțiva cunoscuți.

S-au salutat și s-au întreținut preț de câteva minute. Iar petrecerea avea să înceapă în scurt timp, astfel că Luminița și Teodora s-au făcut confortabile la masă, fiind sorbite din priviri de majoritatea invitaților.

Gigi Becali lua decizia de a se retrage la o mănăstire, dar, înainte de asta, avea să renunțe la nunți și botezuri. Gata cu petrecerile, și-ar fi spus Gigi, din moment ce are de gând să se călugărească.

“Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor”, a dezvăluit un apropiat al finanțatorului FCSB.

Iar retragerea la mănăstire s-ar produce abia după ce-și va vedea și cea de-a treia fată măritată. „Spune tot mai des că, după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos.

Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas”, a dezvăluit același apropiat.

“Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.”

“În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani?”, mărturisea Gigi Becali


Distribuie