• Home
  • Actualitate
  • Cum a reacționat Cosmin Natanticu când Emil Rengle a spus că vrea să rămână însărcinat: „Îți garantez că nu vrei”

Cum a reacționat Cosmin Natanticu când Emil Rengle a spus că vrea să rămână însărcinat: „Îți garantez că nu vrei”

Emil Rengle a afirmat, în timpul unui număr de roast, că își dorește să aibă un copil cu iubitul lui, Alejandro Fernandez. Auzind acestea, Cosmin Natanticu, care a simțit deja durerile facerii în emisiunea Power Couple, a îndrăznit să-i dea un sfat.

Cum a reacționat Cosmin Natanticu când Emil Rengle a spus că vrea să rămână însărcinat Emil Rengle a urcat pe scena iUmor și a încântat juriul cu un număr de excepție. Acesta le-a adus zâmbetul pe buze încă de la primele fraze, însă i-a și uimit când a afirmat că își dorește să rămână însărcinat.

„Sunt într-o relație stabilă cu Alejandro. Și cred că toată lumea știe că îmi doresc să rămân însărcinat cu el”, a spus Emil Regle, moment în care Cosmin Natanticu a dat ochii peste cap.

Juratul emisiunii a trecut deja prin durerile nașterii, la Power Couple, unde a simțit ce simte fiecare femeie atunci când aduce pe lume un copil.

„Eu am o întrebare. Eu acum am fost la o emisiune, Power Couple, unde am experimentat durerile nașterii cu niște stimuli puși pe abdomen. Dar, îți garantez că nu vrei. Mi se pare că femeia e mai pregătită și lăsată de la Dumnezeu să suporte treaba asta, decât noi, bărbații”, i-a spus Cosmin Natanticu lui Emil Rengle, la iUmor.

Emil Rengle vrea să se căsătorească cu iubitul lui, Alejandro La finalul anului trecut, Emil Rengle dezvăluia că el și iubitul său, Alejandro Fernandez, intenționează să se căsătorească și deja își fac planuri în acest sens. În timp ce Alejandro își dorește ca marele eveniment să aibă loc în Santorini, pe o stâncă, Emil Rengle visează la o nuntă în junglă, fără invitați.

„Eu vreau să fie în Santorini, pe o stâncă, la apus, fiecare invitat ar trebui să poarte alb sau crem, bej”, a dezvăluit Alejandro Fenandez pentru Cancan. „Dar eu am venit cu ideea să fie în junglă, fără oameni, doar noi doi în natură”, a precizat și Emil Rengle. Tot atunci, el a spus, în glumă, că își doresc să aibă un copil împreună, pe care să îl poarte în pântece chiar dansatorul român.

„Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil. Învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci de ce nu?!”, a glumit atunci Rengle.


Distribuie