• Home
  • Actualitate
  • Cum arată acum Carmen Pleșea. Iată ce s-a ales de fosta parteneră a lui Costin Mărculescu

Cum arată acum Carmen Pleșea. Iată ce s-a ales de fosta parteneră a lui Costin Mărculescu

Are 55 de ani, făcea furori în țară acum 10 ani cu pitonul său, însă putină lume mai știe cum arată acum Carmen Pleșea, fosta parteneră de afaceri a lui Costin Mărculescu. Fosta blondă s-a făcut remarcată în România acum mai bine de 20 de ani ca și manechin de succes. Fiecare apariție în public alături de șarpele sau Kaa, stârnea deliciul publicului.

Cum arată acum Carmen Pleșea

În urmă cu mai bine de 10 ani, era o prezență spectaculoasă în showbiz-ul românesc. Carmen Pleșea, căci despre ea este vorba, s-a făcut remarcată ca manechin în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar și ca parteneră de afaceri a lui Costin Mărculescu. Blondina își făcea apariția alături de șarpele său Kaa, care a murit. Carmen a lucrat cu regretatul actor din „Liceenii”, dar după o perioadă „îmblânzitoare de șerpi” avea o notorietate mult mai mare decât a acestuia, motiv pentru care cei doi au decis să rupă colaborarea.

Se pare că odată cu înaintarea în vârstă, ea având acum 55 de ani, nu mai are trupul de odinioară. Mai mult decât atât, ea a pierdut și lupta cu kilogramele. Potrivit imaginilor postate în mediul online, Carmen a ales calea bisericii, după ce a avut parte de o pierdere enormă. Mama vedetei a murit în 2019, după ce a fost internată într-un spital de stat. Femeia și-a dar suflarea chiar în brațele fostului model. De asemenea și tatăl acesteia s-a stins în urmă cu câțiva ani și se pare că acest lucru, au determinat-o pe „îmblânzitoare de șerpi” să aleagă calea credinței.

Pe contul său de Facebook sunt postate numeroase imagini cu biserica dar și cu sfinți. Într-o poză publicară pe rețeaua de socializare, Carmen apare într-un lăcăș de cult, împreună cu alte două prietene. Vedeta este nemachiată, chiar palidă, purtând pe cap un turban negru. Mai mult, dacă în trecut ne obișnuia cu codițele sale africane, acum, blondina și-a lăsat părul să crească și nu l-a mai vopsit. Transformarea este de-a dreptul șocantă!

Mesaj emoționant după moartea Corneliei Catanga postat de Carmen Plesea în mediul online

Acum o săptămână, interpreta de muzica lăutărească Cornelia Catanga a pierdul lupta cu viața. Acest lucru nu a trecut neobservat de multe personalități din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără și Carmen Pleșea, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Blondina a postat o fotografie în care apare alături de Cornelia Catanga și mama sa, alături de un mesaj.

”Drum lin printre stele, Cornelia! De-acum înainte, de vocea ta superbă se vor bucura Dumnezeu, mămica mea și îngerii care vor veghea asupra lui Alex… .Mulțumesc pentru prietenia ta și clipele petrecute împreună. Din păcate, în spitale se comit crimele perfecte în ultimii ani… Roagă-l pe Dumnezeu să ne scape de sataniștii care au distrus lumea, ne-au îngrădit toate libertățile și ne omoară cu… masca pe figura…”, a fost mesajul lui Carmen.

Conform unui prieten apropiat, fostul manechin ar fi suferit o tragedie în urmă cu câțiva ani, acesta fiind motivul care a schimbat-o radical pe Carmen.

“A suferit mult, în urma cu mai mulți ani, după ce a pierdut o persoana pe care o iubea enorm. Iubitul ei, un Italian, la care ținea enorm, a murit în brațele ei. De-atunci ea nu a mai putut iubi, și nici acum nu are o relație stabilă cu cineva”, declara în urmă cu ceva timp un apropiat al vedetei.


Distribuie