• Home
  • Actualitate
  • Cum arată hotelul de 2,5 milioane de euro al Simonei Halep. De necrezut câți lei costă o noapte de cazare

Cum arată hotelul de 2,5 milioane de euro al Simonei Halep. De necrezut câți lei costă o noapte de cazare

Puțin sunt cei care știu că Simona Halep activează și în domeniul imobiliarelor. Sportiva deține mai multe hoteluri și pensiuni și scoate bani frumoși din ele. Pe lângă achizițiile pe care le-a făcut în Constanța, în anul 2017 jucătoarea de tenis a cumpărat și un hotel de trei stele în Brașov. Pentru imobil, Simona Halep a scos din buzunar, la vremea respectivă, două milioane de euro, iar de atunci a mai investit în el încă aproximativ 500.000 de euro. Cum arată hotelul sportivei?

Simona Halep a cumpărat hotelul Drachenhaus din Brașov în anul 2017, însă acesta nu este singura proprietate pe care sportiva o are aici. Tot în Brașov, aceasta deține și o pensiune cu același nume, însă majoritatea turiștilor aleg hotelul de trei stele, căci se află la doar 500 de metri de centrul istoric al Brașovului. Cum arată hotelul pe care Simona Halep a dat două milioane de euro?

Simona Halep, hotel de trei stele

Așa cum spuneam, hotelul Simonei Halep este de trei stele și se află la 500 de metri de centrul istoric, de Piața Sfatului și Biserica Neagră, principalele atracții din oraș. După ce a cumpărat proprietatea în anul 2017, sportiva a mai investit 500.000 de euro și a mărit capacitatea acestuia cu încă un etaj.

Camerele din clădirea istorică din secolul XIX au mobilier recondiționat. În toate camerele, podeaua este din lemn de esență tare de salcâm și stejar, aceasta este acoperită de covoare săsești din lână și travertin italienesc de Tivoli în baie. De asemenea, fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, iar clienții au la dispoziție și posibilitatea de a lua în incinta cazării micul dejun.

Cei care vor să se cazeze la hotelul Simonei Halep trebuie să știe că pentru o noapte de cazare pentru doi adulți, adică o cameră dublă standard, trebuie să scoată din buzunar zilele acestea 379 de lei, cu mic dejun inclus. Însă, pentru zilele de vară, acest preț crește cu aproximativ 100 de lei.

Hotelul deținut de Simona Halep este mai mereu ocupat, iar turiștii pare că sunt destul de mulțumiți de serviciile oferite. Pe Booking, unitatea de cazare are nota 8,5, iar recenziile turiștilor sunt destul de bune.

„Micul dejun foarte bun. Amplasarea foarte bună a hotelului, 3 min până la Piață Sfatului, foarte aproape de telecabina Tampa. Parcarea se plătește în tot centrul, 24 lei/zi”, spune unul dintre clienți.

„Un hotel foarte frumos, camere spațioase, mic dejun cu de toate, personal drăguț și comunicativ. Poziționat în centrul vechi ai posibilitatea să te plimbi până târziu și să ajungi la hotel fără efort. Un loc extraordinar pentru vacanță. FELICITĂRI”, a scris altul.

Deși majoritatea celor care au trecut pragul hotelului Drachenhaus sunt mulțumiți au fost și unii care au avut câteva critici: „Parcare auto foarte aglomerată. În camerele amplasate către șosea, se aud mașinile dimineața”.


Distribuie