• Home
  • Actualitate
  • Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal, actrița care i-a dat viață Pamelei din serialul fenomen Dallas

Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal, actrița care i-a dat viață Pamelei din serialul fenomen Dallas

Deși au trecut zeci de ani de la lansarea serialului fenomen ”Dallas”, (acesta a fost difuzat între anii 1978 și 1991), show-ul este considerat una dintre cele mai de succes producții din istoria televiziunii.

    • Victoria Principal, alias Pamela Ewing, a devenit celebră aproape instantaneu, imediat ce producția a început să fie difuzată pe micile ecrane. Ba chiar, mulți spun că Pamela era favorita publicului.

Însă, după 9 ani pe platoul de filmare al serialului-fenomen, Victoria Principal și-a anunțat retragerea și a vorbit public despre neînțelegerile avute cu producătorii.

”Primii cinci ani au fost spectaculoși, incredibili, minunați. Dar apoi, câțiva scenariștii cheie au plecat, iar în anul șapte. A existat un declin în scenariul serialului, ceea ce a avut o contribuție enormă asupra deciziei mele de a renunța la proiect.

Au vrut să mă influențeze să stau pentru mai puțini bani. Dar ceea ce nu au înțeles a fost cât de hotărâtă eram eu să plec. M-am simțit oarecum insultată. Așa că, răspunsul meu politicos a fost ferm, că plec.

Eram îndrăgostită de serial și de rol de cum am citit scenariul. Am simțit că este vorba despre ceva incredibil, special, ceva din care îmi doream foarte să fac parte. Nu îmi puteam imagina că nu voi fi Pam. A fost un adevărat privilegiu pentru mine să o interpretez”, a declarat ea pentru presa internațională.

După retragerea din serialul ”Dallas’, Victoria Principal a mai jucat în diferite producții, iar apoi s-a retras din cinematografie pentru a se concentra asupra proiectelor sale de sănătate și wellness.

Cunoscuta actriță și-a lansat o companie de cosmetice și s-a implicat în diferite activități caritabile. În 2019, a anunțat retragerea din compania Principal Secret, care a fost apoi achiziționată de Guthy Renker.

Însă, ajunsă la 74 de ani, Victoria Principal s-a retras din viața publică și locuiește într-o formă din California, dedicându-și energia salvării animalelor fără stăpân.

Este implicată în comunitate, ajută oamenii și adoră animalele și natura. Actrița are o fermă care ajută la salvarea animalelor, unde realibilitează cai sau alte animale care au fost neglijate sau abuzate.

Victoria Principal a fost căsătorită de două ori

În plan personal, Victoria Principal a fost căsătorită de două ori. Între 1978 şi 1980, protagonista din Dallas a avut un mariaj cu Christopher Skinne, însă cei doi au divorțat.

Ulterior, timp de 21 de ani, a fost soția chirurgului plastician Harry Glassman, poveste de dragoste care s-a încheiat tot cu un divorț. Din niciunul dintre cele două mariaje nu au rezultat copii, actrița dând de înțeles că nu a fost vorba despre o alegere personală.

“Întotdeauna am fost reticentă cu privire la acest subiect. Știu că s-a zvonit că nu am avut copii din cauza vanității mele. Nu am avut copii pentru că nu am putut avea copii. E ceva ce nu poți controla… este o pierdere”, a spus actrița în urmă cu câțiva ani.


Distribuie