• Home
  • Actualitate
  • Cum au apărut Petre Roman şi Silvia Chifiriuc în public. Imagini rare cu cei doi

Cum au apărut Petre Roman şi Silvia Chifiriuc în public. Imagini rare cu cei doi

De mai bine de 17 ani, fostul premier Petre Roman și soția sa, Silvia Chifiriuc, încă au o relație puternică, iar asta se vede. Dar, recent, cei doi au apărut în public, iar imaginile publicate pe rețelele de socializarespun totul. Citește și află cum au apărut Petre Roman şi Silvia Chifiriuc în public.

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, un cuplu solid de 17 ani

Fostului premier, astăzi ajuns la vârsta de 77 de ani, se pare că-i merge extrem de bine, iar imaginile postate recent pe Instagram dovedesc asta.

De asemenea, soția acestuia, Silvia Chifiriuc, este o femeie împlinită și care declara la un moment dat că ”Nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare”.

Cum au apărut Petre Roman şi Silvia Chifiriuc în public. Imagini rare cu cei doi
Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, un cuplu solid de 17 ani

Sunt căsătoriți din 2009, iar relația lor este și astăzi la fel de puternică și plină de momente de fericire, ca acum 17 ani când s-au căsătorit, iar din acest mariaj a venit pe lume și un băiețel, ajuns azi la 12 ani.

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc au fost extrem de retrași când a venit vorba de viața persoanlă, de cuplu, dar au decis să vorbească recent despre ce se întâmplă în viața lor.

”Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el.

Nu-mi pare rău de nimic! Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu, Petrus, și pentru mine ca om”, declara Silvia Chifiriuc, la Antena Stars.

Au avut de trecut prin multe la începutul relației

Așa cum și-aua dus aminte amândoi, momentul 2007, când se afișau pentru prima dată public, a fost unul extrem de delicat și care avea să-i pună sub presiunea opiniei publice.

La acel moment celebrul politician era căsătorit cu Mioara Roman, dar după oficializarea relației cu Slivia Chifiriuc, avea să divorțeze. Petre Roman a decis să vorbească despre acel moment, declarând că:

”În momentul în care a devenit publică relația dintre noi, în 2007, era evident că va fi o mare învolburare mediatică, având în vedere faptul că sunt un om cunoscut în România. Au fost 54 de zile fără oprire. Pentru Silvia a fost greu. A suferit mult.”, declara fostul premier, tot la Antena Stars.

Cum au apărut Petre Roman şi Silvia Chifiriuc în public

Dar anii au trecut, iar relația lor a ajuns să fie una extrem de puternică, sudată și având un copil de care amândoi sunt mândri.

Cu toate astea, aparițiile lor au început să se rărească, văzându-și de viața de cuplu departe de camerele foto ale jurnaliștilor de tabloide.


Distribuie