• Home
  • Actualitate
  • Cum s-a schimbat Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman.”Nu mă mai recunosc copiii acasă”

Cum s-a schimbat Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman.”Nu mă mai recunosc copiii acasă”

Liliana Ștefan și Dan Bittman s-au despărțit în 2016, dar rămân legați pe viață de cei trei copii minunați pe care îi au împreună: Marc, Patrick și Alex. Fiecare dintre ei a urmat căi diferite. În timp ce Bittman a continuat să se dedice muzicii, Liliana Ștefan, compozitoare, a trecut recent prin schimbări notabile atât fizice, cât și profesionale.

Liliana Ștefan este extrem de ocupată în prezent, deoarece, pe lângă activitatea sa nouă ca psiholog și terapeut, s-a întors la o pasiune mai veche, dar întotdeauna puternică. Nu este vorba despre Dan Bittman, fostul partener al său, ci despre Cutiuța Muzicală, proiectul artistic care a consacrat-o și care a adus bucurie multor copii.

De această dată, Liliana Ștefan a creat spectacolul „Cutiuța muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, o producție ce combină muzica, dansul și actoria, special dedicată copiilor.

Cum s-a schimbat Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman
Liliana Ștefan a făcut o schimbare radicală de look, devenind tot mai blondă. A optat pentru o tunsoare mai scurtă și a adăugat șuvițe. Ea însăși a fost surprinsă de transformare, care a avut un efect întineritor, și a postat cu umor pe Instastory: „Prea multe șuvițe. Am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă”.

Liliana Ștefan are 54 de ani și întotdeauna a fost o prezență naturală, discretă și feminină. În timpul relației cu Bittman, avea păr brunet și mai lung, deci schimbarea este clară.

Ce spune Dan Bittman despre fosta relație
Dan Bittman este discret cu viața lui personală, însă recent a vorbit recent despre statutul său sentimental, confirmând că este în prezent într-o relație. Mai mult, s-a referit și la mama celor trei băieți ai săi, afirmând că nu mai comunică deloc. Anterior, în ultima perioadă, ajunseseră să comunice cu Liliana Ștefan doar prin mail, a mai spus el.

„De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a mai spus Dan Bittman.

Invitat în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, artistul a dezvăluit că nu mai există nicio șansă de împăcare cu Liliana Ștefan, relațiile cu aceasta răcindu-se de ceva vreme. Dan Bittman și Liliana Ștefan au ales să-și spună adio în anul 2016, după mulți ani împreună și trei copii frumoși, trei băieți înalți ca brazii. De atunci, totul a mers din rău în mai rău în ceea ce privește relația lor.


Distribuie