• Home
  • Actualitate
  • Dana Budeanu are iubit tinerel. Ce diferență de vârstă este între ea și Andrei Hrebenciuc

Dana Budeanu are iubit tinerel. Ce diferență de vârstă este între ea și Andrei Hrebenciuc

Cu toate că Dana Budeanu păstrează discreția cu privire la iubit, presa a speculat de ceva vreme că este vorba despre Andrei Hrebenciuc. Însă, creatoarea de modă nu a dorit să confirme această relație, dar nici nu a infirmat-o. Și totuși, în urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a postat pe contul de socializare o imagine în care purta cu mândrie un inel pe deget.

Presa mondenă a speculat în urmă cu ceva timp că Dana Budeanu s-ar iubi cu un bărbat mult mai tânăr! Aceasta este foarte activă în viața publică și are mereu o opinie despre cele mai actuale probleme din societate. Cu toate acestea, când vine vorba despre viața privată, Dana Budeanu păstrează discreția și nu dezvăluie prea multe. Ei bine, ar fi vorba despre Andrei Hrebenciuc, dar până acum vedeta nu confirmat relația cu acesta.

Dana Budeanu are iubit tinerel

De ceva vreme între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc ar exista o relație pe care însă cei doi o țin ascusă, departe de ochii curioșilor. Anul trecut în presă au apărut informații potrivit cărora cei doi s-ar pregăti de nuntă, după ce Dana a postat o poză pe rețelele de socializare cu un inel superb pe deget! Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe Coasta de Azur în prezența apropiaților. Cu toate acestea, vedeta a dezmințit la scurt timp informațiile, transmițând un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

„Nu candidez! Deci nu mă mărit! Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale! Femeile adevărate fac verdict”, a transmis Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Și dacă despre relația dintre ea și fiul lui Viorel Hrebenciuc nu se cunosc prea multe detalii, ce se știe sigur este faptul că bărbatul este mult mai tânăr decât influencera! Andrei Hrebenciuc are 39 de ani, în timp ce Dana Budeanu are 44 de ani, așadar o diferență de 5 ani între cei doi!

Cine este Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc este președinte al Consiliului de Administrație al unui mare producător de medicamente și, în același timp, lector universitar la ASE. Acesta a absolvit Academia de Studii Economice din București în 2007 și a obținut ulterior un doctorat în Economie în aceeași instituție.

Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția publică în 2007, când a început o relație cu Elena Băsescu, fiica rivalului politic al tatălui său, Traian Băsescu. Cu toate că au fost un cuplu notoriu, relația lor a durat doar un an.

După aceasta, Andrei s-a implicat într-o altă relație, cu o tânără dintr-o familie influentă. Vorbim mai exact despre Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători. Relația lor a început pe când Irina începea facultatea, cei doi s-au căsătorit în 2014, dar după 6 ani au divorțat. Aceasta este în prezent actriță a Teatrului „Elisabeta” din București.


Distribuie