• Home
  • Actualitate
  • Dana Budeanu si-a iesit din pepeni: „Sunteti efectiv niste mume ale padurii, care dupa ce ati fatat…”

Dana Budeanu si-a iesit din pepeni: „Sunteti efectiv niste mume ale padurii, care dupa ce ati fatat…”

Care sunt opinile exprimate de Dana Budeanu cu privire la mamele afectate de depresia postnatala?

Avand in vedere propria sa experienta, avand doua fetite gemene, Dana Budeanu nu reuseste sa inteleaga cum o mama ar putea suferi de depresie dupa nastere. Ea este de parere ca acele femei care nu se simt bine dupa nastere si cred ca cele 9 luni de sarcina au fost extrem de dificile sunt catalogate ca fiind asemenea animalelor.

„ Astazi mamele se impart in doua categorii: categoria de nebune care au fatat si mame.

Voi ati fatat. Voi nu sunteti mame, femei, oameni. Nu, voi ati fatat pe camp, pe maidan ati fatat copii. Pentru ele e ca un blestem. Ce? De cand au nascut ele nu mai exista, nu se mai regasesc nicaieri si pur si simplu au suferit o chestie si nu mai sunt oameni, nu se mai simt nici femei si au fost 9 luni de groaza. De groaza? De groaza sunteti voi ca sunteti efectiv niste mume ale padurii, care dupa ce ati fatat, imediat intrati in depresie. Ii arunca aluia plodul si ele pleaca la terapie ”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu spune ca intre mame si Dumnezeu exista o legatura puternica

„ De unde stiu mamele ce sa faca? Mamele alea, care nu au net, care pleaca pe camp cu copilul legat de ele, de unde stiu sa-l creasca? N-au net, ce fac? De unde stiu sa-l creasca? De Sus.

Este in fiecare mama cand naste. Fiecare mama, cand naste, devine Dumnezeu. Singura fiinta pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai curajosi, sfinti pe pamant, Dumnezeu, este copilul nostru. Momentul in care ii gresesti copilului tau, ii gresesti lui si fata de Dumnezeu. Daca pe lumea aceasta nu exista nicio fiinta in afara de copilul tau, care crede ca esti Dumnezeu, cum iti permiti sa gresesti ?”, a spus Dana Budeanu.


Distribuie