• Home
  • Actualitate
  • DANA ROBA A AJUNS ÎN FAȚA POLIȚIȘTILOR, DUPĂ CE DANIEL BALACIU I-A FĂCUT MAI MULTE PLÂNGERI

DANA ROBA A AJUNS ÎN FAȚA POLIȚIȘTILOR, DUPĂ CE DANIEL BALACIU I-A FĂCUT MAI MULTE PLÂNGERI

Cazul Danei Roba a șocat o țară întreagă, după ce make-up artista a fost bătută cu bestialitate de către soțul său, Daniel Balaciu. Cel care trebuia să îi fie alături și să o sprijine în momentele dificile s-a dovedit a fi contrariul, după ce bruneta a ajuns la spital cu răni grave din cauza loviturilor pe care le-a suferit.

Ca o minune a reușit să supraviețuiască și să se pună pe picioare din nou, deși la început nici măcar medicii nu îi dădeau mari șanse. Acum s-a reîntors acasă, la fiicele sale. Mai mult, și-a reluat activitatea în salonul de make-up, ba chiar și-a refăcut și viața amoroasă.

Cu toate acestea, coșmarul nu este pe cale să se sfârșească. Se pare că Daniel Balaciu i-a făcut o mulțime de plângeri, acuzând-o că își neglijează copiii.

Dana Roba, chemată la poliție din cauza soțului său

Planurile Danei Roba au fost date peste cap, întrucât a trebuit să se prezinte în fața polițiștilor. Daniel Balaciu i-a făcut o mulțime de plângeri, acuzând-o că preferă să lase copiii în grija bonei sau a actualului său partener de viață. Make-up artista a lămurit imediat situația, mărturisind că fiicele sale sunt în permanență supravegheate.

Mai mult decât atât, a decis să nu mai primească vizite din partea rudelor fostului ei soț, după toate cele întâmplate.

„Ar fi trebuit să ajung mâine la București, ca să fac un RMN, dar trebuie să mă duc IPJ, căci soțul care m-a distrus mi-a făcut plângere.

Iar azi mi-a făcut o altă plângere. Mă acuză că las copiii cu bona, nesupravegheați, dar și cu prietenul meu.Eu le-am zis așa: ”Oameni buni, fetele mele sunt supravegheate, stau și cu mătușa mea, ea este mereu cu mine! Stau și mă gândesc. Mă mir că el, cu mâinile legate, îmi face atâtea plângeri. Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc.

Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor mele după faza asta, deși soacra a fost la noi zilele trecute”, a mărturisit Dana Roba pentru Playtech.ro.

Dana Roba a fost afectată de întâlnirea cu Daniel Balaciu în fața instanței

În urmă cu doar câteva zile, Dana Roba și fostul ei soț au ajuns în fața judecătorului. Make-up artista a mărturisit că reîntâlnirea cu cel care aproape i-a luat viața a afectat-o foarte mult. Totodată, s-a simțit foarte rău, având amețeli, astfel încât acum face ședințe de recuperare.Nu mai încape îndoială faptul că a fost un moment tensionat pentru brunetă, mai ales atunci când l-a văzut pe fostul său partener de viață cu cătușe.

„Să știți că am avut așa o mare părere de rău… Nu-mi venea să cred că era cu cătușele la mâini. Dar mie îmi era milă și, după două săptămâni, el a început să îmi facă plângeri peste plângeri.

După întâlnirea cu el, am făcut vertij, amețeli puternice, vomitam, nu puteam întoarce capul. Acum fac recuperări, la cervicală. Plătesc 200 de lei pentru o ședință de recuperare”, a mai spus make-up artista pentru sursa menționată anterior.


Distribuie