• Home
  • Actualitate
  • DANA ROBA A AJUNS LA POLIȚIE. GESTUL NECRUȚĂTOR FĂCUT DE DANIEL BALACIU DIN SPATELE GRATIILOR: „M-A DISTRUS”

DANA ROBA A AJUNS LA POLIȚIE. GESTUL NECRUȚĂTOR FĂCUT DE DANIEL BALACIU DIN SPATELE GRATIILOR: „M-A DISTRUS”

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Vedeta are parte în continuare de un adevărat calvar, pentru că fostul ei partener aruncă mereu săgeți asupra ei. Daniel Balaciu nu se oprește nici din spatele gratiilor și continuă să o terorizeze.

De data aceasta, bărbatul a dat-o pe mâna Poliției, pe motiv că își neglijează copiii. Make-up artistul a ținut să lămurească situația și să pună capăt zvonurilor lansate în aer de tatăl micuțelor. 

Problemele nu se mai opresc pentru Dana Roba. Vedeta s-a ales cu o nouă plângere la Poliție, făcută de fostul ei partener, în care acesta o acuză de faptul că își neglijează fetele.

Make-up artista a răbufnit la adresa lui Daniel Balaciu, pentru că în loc să meargă la București să se ocupe de problemele pe care le are după bătaia încasată, aceasta trebuie să se prezinte la Poliție.

Ce spune Dana Roba despre acuzațiile lui Daniel Balaciu

Dana Roba susține că fetițele ei, Celine și Chantal, sunt supravegheate întotdeauna, fie de bonă sau de mătușa ei care o mai ajută. Vedeta s-a întors la muncă, fiind nevoită să facă bani pentru creșterea copilelor, dar și pentru operația dificilă pe care ar trebui să o aibă.

Ar fi trebuit să ajung mâine la București, ca să fac un RMN, dar trebuie să mă duc la IPJ, căci soțul care m-a distrus, mi-a făcut plângere.

Iar azi mi-a făcut o altă plângere. Mă acuză că las copiii cu bona, nesupravegheați, dar și cu prietenul meu.

Eu le-am zis așa: ‘Oameni buni, fetele mele sunt supravegheate, stau și cu mătușa mea, ea este mereu cu mine!’ Stau și mă gândesc. Mă mir că el, cu mâinile legate, îmi face atâtea plângeri. Mi s-a spus însă că trebuie să mă obișnuiesc. Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor mele după faza asta, deși soacra a fost la noi zilele trecute”, a dezvăluit Dana Roba pentru Playtech.ro

Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare

Dana Roba mărturisea, acum ceva vreme, că fetițele ei au fost în arest la tatăl lor, să-l viziteze. Micuțele ar fi rămas cu o traumă, după ce ar fi văzut momentele de groază care au avut loc în casa lor. În ciuda eforturilor făcute de vedetă, Celine și Chantal nu au vrut să stea de vorbă cu un psiholog.

Fetițele au fost la închisoare unde este el, în arest. Pe mine m-a necăjit foarte tare pentru că fetițele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă, dar fetițele nu vor să vorbească. Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. Mi-a spus că nu a vrut să vorbească cu el, că una dintre ele a plâns foarte tare.

Nu vor să vorbească cu el, Chantal este foarte închisă în ea și trag greu cuvintele de la ea. Înainte de eveniment, am videoclip pe telefon cum fetițele mi-au spus într-o noapte că tatăl lor le-a pus că vrea să aducă o mamă nouă în familie. Le-a arătat poze cu o mamă nouă. Pe mine m-a șocat chestia asta.

Eu consider că el a vrut să mor ca să aducă o mamă nouă, fără să fie judecat. Cu siguranță este un șoc. Pentru mine nu este un șoc că trăiesc, că mă rog în fiecare zi la Dumnezeu”, spunea Dana Roba, pentru presa locală.


Distribuie