Dana Rogoz,Anunț Uluitor După 17 Ani De Relație

Dana Rogoz e fericită atât pe plan profesional, cât și personal. E una dintre cele mai cunoscute actrițe din România și una dintre cele mai fericite vedete. E căsătorită din anul 2012 cu Radu Dragomir, soțul ei despre care a făcut recent dezvăluiri. Au o relație de aproximativ 17 ani de zile.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube, Dana Rogoz l-a lăudat pe Radu Dragomir.

Spune că în rolul de tată se descurcă perfect. Acesta are cu actrița doi copii, pe Vlad și pe Lia, și dintr-o relație anterioară pe Barbu, băiatul său în vârstă de 19 ani.

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată.

El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat.

El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a spus actrița, care a povestit și despre relația pe care ei o au de 17 ani.

„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten.

E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el.

Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună…

Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a declarat vedeta pe YouTube.

Întrebată de Cătălin Măruță dacă a făcut sacrificii în relație, ea spune că nu. „Nu, nu îmi dau seama. Fac lucrurile astea fără să mă gândesc că sunt sacrificii probabil, pentru că nu mă gândesc așa.

Îmi doresc ca lucrurile să funcționeze mereu cu omul pe care îl iubesc, îl prețuiesc.

Ceea ce știu că nu am făcut cu Radu și nici el cu mine, nu am făcut eforturi să fiu altfel decât sunt, cred că asta o spun și ceilalți din jur.

Eu în prezența lui sau în absența lui sunt același om, nu fac eforturi să fiu altfel pentru că mă simt iubită așa cum sunt

Dar, într-adevăr, în acești 17 ani m-am schimbat fiind în prezența lui. (…) El e mai mult decât vorbesc eu acum.

Noi nu suntem cei mai romantici, public, să zicem. E foarte curat și puternic ceea ce simțim”, a mai adăugat ea.


Distribuie