• Home
  • Actualitate
  • De ce a rupt Roxana Vancea certificatul de căsătorie. Fosta asistentă TV a povestit ce se întâmplă între ea și soțul ei: “Îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”

De ce a rupt Roxana Vancea certificatul de căsătorie. Fosta asistentă TV a povestit ce se întâmplă între ea și soțul ei: “Îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”

De ce a rupt Roxana Vancea certificatul de căsătorie. Fosta asistentă TV a povestit ce se întâmplă între ea și soțul ei: „Îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”

Vezi de ce a rupt Roxana Vancea certificatul de căsătorie!

Roxana Vancea este căsătorită civil cu Dragoș Paiu de cinci ani de zile, iar, de curând, cei doi şi-au jurat iubire veşnică şi în faţa lui Dumnezeu. Cu toate că mariajul lor este unul de invidiat, vedeta mărturisește că, la un moment dat, a rupt certificatul de căsătorie. Iată ce anume a determinat-o să facă acest lucru!

Motivul pentru care Roxana Vancea a rupt certificatul de căsătorie

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au cununat civil în anul 2019. Cei doi au împreună un băiețel, născut în luna noiembrie a anului 2021. Însă, antrenorul de fitness mai are un fiu dintr-un mariaj anterior.

Anul acesta, cei doi parteneri și-au jurat iubire veşnică şi în faţa lui Dumnezeu, iar relația lor pare că este una perfectă. Totuși, bruneta recunoaște că se mai ceartă cu soțul ei, iar din cauza discuţiilor aprinse a rupt certificatul de căsătorie. Nu o dată, ci de mai multe ori.

”Cu siguranță nu am vrut să mă despart de el, că nici nu-mi amintesc exact de ce l-am rupt. L-am rupt de vreo două ori.

În general când mă enervez cășun pe certificatul ăla. Dar m-am gândit să îi fac niște copii xerox, că deja îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”, a declarat Roxana Vancea pentru Viva!.

”Nu am fost niciodată certați mai mult de o zi”

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a mărturisit că nu poate sta certată cu partenerul ei de viață mai mult de o zi. Totodată, Roxana Vancea a spus că în 90% dintre cazuri ea și Dragoș Paiu se ceartă la telefon.

”În toți acești ani nu am întâmpinat probleme atât de mari în relație, încât să ne punem problema despărțirii și mai glumesc câteodată cu el și îi spun că doar văduvă mă poate lăsa. Nu am fost niciodată certați mai mult de o zi și în 90% dintre cazuri ne certăm la telefon, nici măcar față în față.”, a declarat bruneta.

Cum se înțelege cu socrii

De asemenea, Roxana Vancea a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții soțului ei. ”Pe tatăl lui Dragoș nu l-am cunoscut niciodată pentru că nu face parte din viața lui, și atunci n-am avut unde să îl întâlnesc, iar relația cu mama-soacră este una OK, în opinia mea.

E o relație bazată pe respect reciproc. Dragoș se înțelege foarte bine cu părinții mei. Noi petrecem foarte mult timp cu copiii la Novaci, acasă la părinții mei, și atunci s-a format o legătură mai strânsă între ei. Părinții mei îl respectă pe Dragoș și l-au primit cu drag în familie.”, a mai adăugat vedeta


Distribuie