• Home
  • Actualitate
  • De ce fetele lui Pepe au ales să locuiască cu el și nu cu mama lor, Raluca Pastramă. Merg la ea doar în vizită, artistul a surprins cu aceste dezvăluiri

De ce fetele lui Pepe au ales să locuiască cu el și nu cu mama lor, Raluca Pastramă. Merg la ea doar în vizită, artistul a surprins cu aceste dezvăluiri


Pepe a divorțat de mama fetițelor lui în anul 2021 și fiecare dintre ei și-a refăcut viața. Puțini știu însă că fiicele artistului din căsătoria cu Raluca Pastramă locuiesc cu tatăl lor și cu noua lui soție, nu cu mama. Pepe a vorbit recent despre acest subiect.

Fetițele lui Pepe au ales să locuiască alături de el

După ce Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit, cei doi au optat pentru custodie comună asupra celor două fiice pe care le au, Maria și Rosa. După divorț, atât artistul cât și fosta soție și-au refăcut viețile și au întemeiat noi familii. Raluca Pastramă a fost căsătorită, până de curând, cu Ibrahim Ibru și au împreună încă o fetiță.

Pepe s-a căsătorit în 2022 cu Yasmine Ody, care l-a făcut tată de băiat. Cei trei formează acum o familie, împreună cu fiicele lui Pepe din fostul mariaj. Micuțele locuiesc cu tatăl lor și merg în vizită la mama lor, atunci când își doresc.

”Este un subiect pe care nu mi-am dorit până acum să îl abordez. Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect”, a povestit Pepe, într-un interviu pentru viva.ro.

În ce relații a rămas cu Raluca Pastramă

În prezent, Pepe și fosta soție comunică doar în ceea ce le privește pe fiicele lor. Artistul recunoaște că au existat și momente în care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mama fetelor lui.

”Comunicarea mea cu Raluca există strict pentru copii și se desfășoară cât se poate de civilizat și de sec, în același timp. Au existat și momente când nu am ajuns la un numitor comun sau când am avut păreri total opuse. (…)

În momentul în care se întâmplă lucruri doar așa, din dorința de a ne apropia de copii, din punctul meu de vedere intervin niște mici greșeli în educația lor și, atunci, au mai existat astfel de discuții, dar s-au rezolvat. În prezent, copiii au cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere”, a mai spus artistul, pentru sursa menționată.


Distribuie