• Home
  • Actualitate
  • De ce Gabriela Cristea nu merge la soacra in vizita. Fanii au pus-o la zid cand au observat un detaliu neasteptat : ” Nu te înțelegi cu soacra. Știu ca..”

De ce Gabriela Cristea nu merge la soacra in vizita. Fanii au pus-o la zid cand au observat un detaliu neasteptat : ” Nu te înțelegi cu soacra. Știu ca..”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi.

Frumoasa brunetă s-a aflat la filmările noului show marca Antena 1 „Splah Vedete la apă”. Filmările au avut loc la Bacău, deci Gabriela a fost nevoită să stea departe de micuțele ei și de Tavi Clonda.

Ea a publicat o postare cu soțul ei și fetițele care se află în vacanță. Ce a putut să îi spună o internaută este incredibil.

De ce este acuzată Gabriela Cristea

Gabriela Cristea le duce dorul celor mici și soțului ei. În timp ce se afla la filmările ‌noului show marca Antena 1 „Splah Vedete la apă”, Tavi Clonda a plecat în vacanță cu cele două fetițe. Gabriela Cristea a publicat imaginile chiar pe pagina sa de socializare și o internaută a reacționat supinzător.

Internauta a acuzat-o pe Gabriela Cristea de faptul că nu se înțelege cu soacra. Aceasta a întrebat-o de ce nu merge la Brașov și că acest lucru e un semn clar al neînțelegerilor.

„Tu de ce nu te prea duci cu ei la Brașov. Nu te înțelegi cu soacra. Știu ca acum ești cu emisiunea dar nici înainte nu te duceai.„, a fost mesajul internautei.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie