• Home
  • Actualitate
  • „De ce nu țineți fiecare dintre voi câte o oaie? Vă spun eu de ce nu țineți, pentru că e o muncă foarte grea, mizerabilă.”

„De ce nu țineți fiecare dintre voi câte o oaie? Vă spun eu de ce nu țineți, pentru că e o muncă foarte grea, mizerabilă.”

Geta Sterp a vorbit despre prețul ridicat de la pastramă.

Getuța Sterp, sora lui Culiță, a preluat afacerea familiei și alături de mama sa se ocupă cu creșterea și comercializarea produselor de oaie, având o afacere impresionantă cu acestea.

Tânăra este foarte pasionată de ceea ce face și își dedică majoritatea timpului acestei afaceri, fiind foarte activă pe TikTok, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu munca pe care o depune la animale.

Geta Sterp își promovează pe pagina de TikTok și produsele sale de origine animală, acolo unde primește numeroase comenzi. Unul dintre cele mai căutate produse este pastrama de oaie, pe care Geta Sterp o vindea la prețul de 70 de lei kilogramul. Acum, însă, sora lui Culiță a mărit prețul.

Cât a ajuns să coste un kilogram de pastramă în magazinul Getei Sterp?

Raportat la munca pe care o depune, Geta Sterp a luat hotărârea de a vinde un kilogram de pastramă cu suma de 90 de lei kilogramul.

Tânăra a profitat de această ocazie pentru a le închide gura răutăcioșilor care comentează cu privire la prețul ridicat al produselor sale.

„ Pastrama pe care am filmat-o zilele trecute s-a dus ca vântul și ca gândul.

Acum facem alta. Am tăiat aseară berbecuț și facem să fie pentru că avem multe comenzi. Am vrut să vă explic procesul. Acum luăm carnea de pe oase. Până să ajungi să iei carnea de pe oase, oare cât credeți voi că a durat să ai mielul în mână?

Pentru că am văzut că sunt pe aici câțiva dintre voi care mă luați la rost că vi se pare scump cu 70 de lei kg și dacă tot m-ați luat la rost, am zis să nu vă mai dau cu 70 de lei, să vă dau cu 90 de lei.

Pentru că e de berbecuț, e foarte crudă, bio 100% și chiar merită și 100, dar ca să nu fie 100, o să fie 90. Pentru cei care ați comandat deja și trebuie să vă trimit, rămâne tot 70, dar pentru cei care veți comanda de acum încolo este 90 de lei kg. Ca să ai un miel ca acesta în fața ochilor, durează 3 ani ca să îl vezi așa.

În primul rând, trebuie să ai o oaie care după 2 ani îți fată, după aceea un an să ții mielul și apoi să îl tai și să îl faci pastramă.

Nu mai zic după cât e de lucru, să-l tai, să iei carnea de pe oase, să rămână fain ca o pătură să îl poți face pastramă. Nu mai spun cât stai să îți distrugi degetele curățând la usturoi.

Usturoiul și el e foarte scump, e 40 de lei kg. Este un proces foarte lung, după care să veniți voi să comentați că e scump. Dacă e scump, dragilor, am și eu o întrebare: de ce nu țineți fiecare dintre voi care stați la sat câte o oaie, o capră?

Nu mai țineți nici găini. Vă spun eu de ce nu țineți, pentru că e o muncă foarte grea, mizerabilă și nu mai spun câtă investiție e. Eu zic că nu își iau rostul comentariile care spun că e scump. Oricum, nu mă deranjează pentru că cele mai multe comentarii sunt de bine și oamenii care știu să aprecieze munca chiar o apreciază.”, a spus Geta Sterp pe TikTok.


Distribuie