Delia, dezvăluiri despre soțul ei

Soțul Deliei este om de afaceri. Răzvan Munteanu deține mai multe localuri din Centrul Vechi al Capitalei.

Într-un podcast cu George Buhnici, soțul Deliei a spus că investește în aur și imobiliare.

Cum s-au cunoscut Delia și soțul ei Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan s-au cunoscut într-o seară când ea a venit la karaoke într-unul dintre localurile lui Răzvan din Centrul Vechi al Capitalei.

Pe atunci, Răzvan nu avea nicio tangență cu muzica, dar a văzut potențialul Deliei și și-a dat seama pe loc că este nevoie

să se creeze ceva în jurul ei. Răzvan a spus că la început a încurajat-o pe Delia să își formeze o echipă, iar apoi, încet încet a ajuns și el să se implice în echipa Deliei.

Ce spune Delia despre soțul ei, la 9 ani de căsnicie
„El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când

trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari.

M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”, i-a spus Delia Matache Andrei, în podcast.

După doi ani de când s-au cunoscut, cei doi s-au căsătorit, iar de atunci sunt de nedespărțit. Răzvan se ocupă de cariera muzicală a Deliei și face management complet, după cum chiar el a spus într-un interviu.

În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez, a spus Răzvan Munteanu.

Delia a povestit într-un interviu pentru Click că Răzvan a fost cel care a făcut primul pas și că ea a fost cucerită de firea lui haioasă și de modul lui de a fi, grijuliu și protector. Potrivit Deliei, ingredientele unei căsnicii de durată sunt: comunicarea, chimia și dragostea.

Delia Matache și Răzvan Munteanu locuiesc într-un penthouse din Capitală, în valoare de peste un milion de euro. Locuința lor include scară interioară și piscină pe terasă.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie