• Home
  • Actualitate
  • Despărțirea A Fost Confirmată În Urmă Cu Puțin Timp : „Este Adevărat Că Eu Și Soția Mea Ne-Am Separat De Câteva Luni Bune”

Despărțirea A Fost Confirmată În Urmă Cu Puțin Timp : „Este Adevărat Că Eu Și Soția Mea Ne-Am Separat De Câteva Luni Bune”

Raluca Pastramă divorțează și cel de-al doilea soț, Ibrahim Ibru. Cei doi s-au separat după un mariaj de aproximativ un an. Vestea că perechea divorțează a fost confirmată de Ibrahim. Cuplul, care are împreună o fetiță, urmează să înainteze actele de divorț.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru s-au căsătorit în 2022, într-un cadru restrâns. Perechea a fost cununată de Gabriela Firea și de soțul ei, Florentin Pandele. În vara aceluiași an, Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au devenit părinții unei fetițe, Maryam.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru divorțează după un mariaj de aproximativ un an

Raluca Pastramă mai are două fiice, Maria și Rosa, din prima căsnicie cu artistul Pepe. La rândul lui, Pepe mai are un copil, un fiu, alături de actuala iubită, make-up artista Yasmine Ody.

Acesta va fi al doilea divorț al Ralucăi, după cel de Pepe din 2021. Ibrahim Ibru a confirmat pentru Spynews.ro că el și Raluca sunt separați de câteva luni.

„Este adevărat că eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune. Fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă că nu avem grijă în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă.

Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții”, a spus Ibrahim Ibru, pentru Spynews.ro.

Raluca Pastramă divorțează: „Dumnezeu a spus: «Anul acesta te-am făcut puternic/ă»” Speculații despre divorț existau de ceva vreme, deoarece Raluca Pastramă posta adesea fotografii alături de fiicele sale, însă niciodată alături de partenerul de viață.

Recent, în mediul online, Raluca Pastramă mărturisea că anul acesta a fost nefericită. „Iar Dumnezeu a spus: «Anul acesta te-am făcut puternic/ă, anul viitor te voi face fericit/ă»”, a postat Raluca Pastramă pe rețelele sociale.

De ce a divorțat Raluca Pastramă de Pepe Pentru Playtech, în iunie 2021, Raluca Pastramă a dezvăluit de ce a divorțat de Pepe. „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil.

Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare”, a spus Raluca Pastramă atunci.


Distribuie