• Home
  • Actualitate
  • Diana Şoşoacă se vede ca un candidat favorit pentru funcția de președinte. “Următorii trei la un loc nu mă pot ajunge!”

Diana Şoşoacă se vede ca un candidat favorit pentru funcția de președinte. “Următorii trei la un loc nu mă pot ajunge!”

Senatoarea Diana Şoşoacă afirmă că se situează în postura de favorită pentru președinție.

Ea susține că sondajele care o plasează cu un scor în jurul valorii de 5% sunt manipulate și că, în realitate, procentul ei este considerabil mai mare, depășind 25%, în timp ce partidul pe care îl conduce, SOS România, se apropie de 20%.

Diana Şoşoacă a evidențiat că George Simion își dorește să o reintegreze în AUR, presupunând că acest lucru se datorează faptului că nu obține procente atât de ridicate precum le declară și ar avea nevoie de sprijinul ei.

“Eu sunt undeva acolo foarte sus în sondaje, ştiu asta. Mulţi mă întreabă dacă nu candidez. Dacă nu aş avea sprijinul poporului român nicio televiziune n-ar da în nimeni. De ce îmi cere Simion să mă unesc cu AUR dacă au în sondaje procente? Uitaţi-vă la diferenţa dintre sondajele false. Singurele sondaje adevărate sunt cele ce le face SRI de 4 ori pe an. La ora actuală sondajele stau în felul următor.

“Palada a spus că Diana Sosoaca are 25 la sută la prezidenţiale. Dacă mă uit la sondaje, mi-au spus nişte băieţi care fac sondajele că procentul meu este atât de mare încât următorii trei la un loc nu mă pot ajunge. N-ar mai fi nevoie de al doilea tur“, a declarat Diana Șoșoacă.

Declarația șefei partidului SOS subliniază așteptarea combinării alegerilor, iar partidul pe care îl conduce este evaluat la un procentaj cuprins între 18 și 21%.

“Vor comasa alegerile şi oamenii vor fi plătiţi să voteze cu altul. Au început să mă lase să vorbesc, să nu mai dea în mine, pentru că şi publicitatea negativă este tot publicitate. Se apropie alegerile şi nu au niciun interes. S.O.S.

România este cotat între 18 și 21 la sută, nu a ajuns la procentele mele pentru că domnii de la Haules induc în mentalul colectiv ideea că eu mai fac parte din AUR.

O parte a sistemului care a creat AUR are nevoie de mine. De acolo e cererea lui Simion de a mă întoarce”, a mai anunțat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a exprimat opinia că există potențialul unei dezintegrări iminente în cadrul partidului AUR, din cauza unor tensiuni semnificative dintre George Simion, liderul AUR, și senatorii Sorin Lavric și Claudiu Târziu.

“AUR e pe cale să se dezintegreze. Există un scandal între Lavric, Simion şi Târziu. Au probleme mari pentru că au funcţionat pe ce-au emis la Congres şi conform legislaţiei, dacă tu funcţionezi cu nişte reprezentanţi în funcţii care au fost votaţi în Congres, dar nevalidati de instanţă, magistraţii trebuie să desfiinţeze partidul respectiv. Eu nu ştiu ce jurişti au ei. Eu nu mă voi întoarce în AUR în veci!”

“AUR se distruge, autodistruge chiar. De aici a pornit scandalul între cei 3 din vârful piramidei. Acum e o diferenţă uriaşă între Simion şi Lavric cu Târziu.

Cel mai profesionist şi intelectual dintre toţi este Lavric. Se vede clar diferenţa de valoare, urmează Târziu.”

“El vrea să fie că celelalte partide. Nu se va schimba niciodată România atunci. Lavric a venit cu declaraţii politice cu privire la închisori. Târziu este politically corect, dar nu acceptă derapajele lui Simion“, a mai declarat Diana Șoșoacă.

“Înţeleg că Simion are nevoie de mine ca să mai intre în Parlament. Procentele nu sunt cele pe care le vedeţi, procentele adevărate sunt măsluite. Am procente diferite în toate procentele, pe care să-l cred? Dacă am atât de mici procentele, de ce ai nevoie de mine?”

“Cei din PSD, USR, PNL dau în mine mereu, de ce dacă sunt insignifiantă? Ei încearcă să schimbe opinia publică vizavi de mine. Eu mă implic în toate cazurile naţiunii, ce opinie să schimbe? Dacă ar fi toţi ca mine, problemele ar fi soluţionate mai rapid”, a spus in încheiere senatorea.


Distribuie