• Home
  • Actualitate
  • Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din ultimii ani

Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din ultimii ani

Zvonurile cum că Prințul William și Kate Middleton ar divorța s-au amplificat din ce în ce mai mult, mai ales de când Prințesa a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu cancer. Recent, cei doi soți au recunoscut adevărul despre relația lor din ultimii ani. Veștile vin de la Palatul Kensington.

Într-un comunicat transmis de Palatul Kensington, Kate Middleton și Prințul William au pus punct tuturor speculațiilor din ultimii ani și au recunoscut adevărul despre căsnicia lor. Absența lui William a fost un semn că el și Kate Middleton sunt separați în secret (zvonuri pe care cei doi nu au reușit să le înlăture, în ciuda faptului că Prințesa l-a menționat pe Prințul William în anunțul ei despre cancer).Prințul William și Kate Middleton au spus adevărul despre căsnicia lor

Cea mai recentă declarați a cuplului, care a venit prin intermediul unui comunicat de la Palatului Kensington, pare să fi pus punct tuturor speculațiilor din ultima perioadă, dar și în semn de mulțumire pentru numeroasele mesaje de susținere pe care Kate Middleton le-a primit, la o săptămână de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer:

”Prințul și Prințesa sunt emoționați de mesajele de încurajare primite de la oamenii din Mare Britanie, din Commonwealth și din întreaga lume – ca răspuns la mesajul Alteței Sale Regale. Ei sunt extrem de mișcați de căldura și sprijinul publicului și sunt recunoscători pentru înțelegerea cererii lor de intmitate în aceste momente delicate”, se arată în declarație, potrivit Vanity Fair.

Deși relația celor doi a fost considerată a fi una perfectă, căsnicia lor nu a fost lipsită de necazuri sau provocări. În anul 2006, cuplul regal ar mai fi trecut printr-o cumpănă – William nu a petrecut sărbătorile de Crăciun alături de Kate, deoarece nu erau căsătoriți, iar la sărbătorile reginei de la reședința din Sandringham erau invitate numai cuplurile căsătorite. Astfel, În anul 2007, presa britanică anunța că Prințul și Prințesa s-ar fi despărțit, însă ruptura a fost de scurtă durată.


Distribuie