Doliu În Familia Deliei Matache!

După ce sora Deliei și-a lăsat soțul pentru alt bărbat, iar mama solistei s-a supărat foarte rău, o nouă tragedie s-a abătut peste familie. Gina Matache și-a pierdut o rudă dragă și a mărturisit că nimic nu îi merge bine.

După tot scandalul cu fiica sa cea mică, Oana, care s-a separat de soțul pentru un alt bărbat, Gina Matache și-a pierdut o rudă dragă. Mama Deliei a mărturisit că nu îi merge bine nici pe plan personal, dar nici profesional.

Gina Matache a suferit din cauza fiicei sale, Oana, care și-a părăsit soțul cu care are doi copii și a început o relație cu Radu Siffredi, un bărbat controversat, și nu vede deloc cu ochi buni legătura dintre ei.

Mai mult, acesta este de părere că tânărul reprezintă o influență negativă pentru nepoții ei. „Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor”, scria Gina Matache pe o rețea de socializare.

Mama Deliei este în doliu

După tot acest scandal, Gina Matache trece în prezent printr-un alt moment dificil. Ea este în doliu, după ce și-a înmormântat o rudă apropiată la care ținea foarte mult. În plus, mama Deliei a mărturisit că trece printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere.

„Sunt dărâmată. Nu-mi arde de nimic. Trec printr-o perioadă grea din toate punctele de vedere, și pe plan personal și profesional. Tocmai ce am înmormântat o rudă. Măcar sănătoasă să fiu, ar fi bine”, a declarat Gina Matache, pentru CANCAN.RO.

Gina Matache are probleme de sănătate

Gina Matache s-a confruntat în ultima perioadă și cu probleme de sănătate din cauza coloanei și a fost nevoită să stea departe de scenă.

Mama Deliei nu a mai avut concertele de altă dată, și nici veniturile rezultate din evenimentele la care participa. Însă cea care are grijă de ea și o susține financiar este fiica ei cea mare, Delia.

Mama Deliei este dezamăgită și de faptul că nu-și mai poate vizita nepoții atât de mult pe cât și-ar dori din cauza scandalului cu Oana și a lucrurilor dure spuse despre actualul iubit al acesteia. Acum, micuții au bonă, iar fiica sa nu mai apelează prea des la ajutorul ei.

„S-au cam rărit vizitele, pentru că ei deja au crescut, sunt la grădiniță, au bonă. Deci, cumva, nu mă mai implică pe mine”, a afirmat recent Gina Matache.


Distribuie