• Home
  • Actualitate
  • Doliu în lumea muzicii din România! A murit un mare violonist român care a cântat cu Ștefan Bănică Jr

Doliu în lumea muzicii din România! A murit un mare violonist român care a cântat cu Ștefan Bănică Jr

Este doliu în industria muzicală din România! Un mare violonist român, care a făcut spectacol pe scenă alături de Ștefan Bănică, s-a stins din viață. După ani întregi în care a fost în lumina reflectoarelor și a primit aprecierile fanilor, artistul a trecut în neființă.

Industria muzicală românească este mai săracă de astăzi! Un violonist celebru s-a stins din viață, după o lungă perioadă în care a suferit din cauza unei boli cumplite.

Artiștii din România sunt în doliu

Artiștii din România sunt în doliu de când au primit vestea că Lolică Nicolae s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Celebrul violonist făcea un spectacol unic la multe concerte din România, iar pentru Ștefan Bănică Jr. a fost invitatul special din aproape fiecare ediție de la Sala Palatului. Muzica și talentul său au ridicat în picioare mii de spectatori.

La puțin timp după ce a auzit vestea tragică, Gina Lincan a făcut primele declarații, în care și-a exprimat regretul față de moartea colegului ei.

Conform declarațiilor celebrei artiste, se pare că Lolică Nicolae a trecut prin clipe grele în ultimul an, de când a aflat că care cancer la ficat. La un an distanță de atunci, vestea că a pierdut lupta cu boala cumplită a întristat o industrie întreagă.

„Vestea a tulburat întreagă industrie muzicală. A descoperit în urmă cu un an că are cancer la ficat. S-a generalizat după. Mergea și cânta cu drena după el. S-a chinuit foarte mult. Avea 61 de ani. Un mare muzician al României chiar nu a fost scos în față. A cântat în toată lumea, a fost chiar și în Japonia. Are o fată. Muzicienii mari nu au fost luați în seamă. A cântat cu marea soprană Daniela Vlădescu, Ștefan Bănică Jr., Irina Sârbu. Regret foarte tare, și eu, și soțul meu”, a declarat Gina Lincan, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cine a fost marele violonist

Lolică Nicolae a fost un artist important pentru industria din România și a reușit să ducă numele țării noastre peste tot în lume. Talentul său inegalabil a fost apreciat de artiști importanți, alături de care a cântat pe scenele mari ale țării noastre.

După ani întregi de succes, Lolică Nicolae a primit vestea că are cancer, însă acest lucru nu l-a oprit să stea departe de pasiunea lui. A făcut sacrificii uriașe pentru muzică, iar fanii s-au bucurat de prezența lui pe scenă chiar și în momentele grele ale vieții. Acum însă, au rămas doar o mulțime de amintiri de neuitat și o familie îndurerată.


Distribuie