• Home
  • Actualitate
  • Doliu în lumea muzicii populare! O interpretă cunoscută s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Cu doar câteva zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere

Doliu în lumea muzicii populare! O interpretă cunoscută s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Cu doar câteva zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce o interpretă s-a stins din viață la doar 23 de ani. Tânăra își sărbătorise aniversarea cu doar câteva zile înainte să moară. Solista mai era numită și Privighetoarea Gorjului.

S-a stins din viață cântăreața de muzică populară Alina Popa. Tânăra s-a stins din viață în această dimineață, lăsând în urma sa o mare de tristețe. Cu doar câteva zile înainte să moară, artista împlinise 23 de ani. Cei care au cunoscut-o pe Alina Popa sunt, acum, distruși de durere, scrie stiripesurse.ro.

Alina Popa s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani

A murit Alina Popa, cea care mai era numită și Privighetoarea Gorjului. Tânăra a decedat în cursul zilei de astăzi, 23 ianuarie 2024, la doar câteva zile după ce împlinise frumoasa vârstă de 23 de ani.

Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, o altă artistă cunoscută s-a stins din viață, pe masa de operație, chiar în ziua în care aniversa 38 de ani. Cântăreața, care ar fi avut probleme grave de sănătate, a fost supusă unei intervenții chirurgicale și, din păcate, organismul ei nu a rezistat.

O celebră cântăreaţă de jazz şi R&B a murit la vârsta de 81 de ani

Lumea muzicii jaazz și R&B este în doliu! Marlena Shaw s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia în neființă a fost făcut de fiica ei.

„Cu durere în suflet, eu şi familia mea, anunţăm că iubita noastră mamă, îndrăgita voastră figură legendară şi artistă Marlena Shaw a încetat din viaţă”, a declarat fiica ei, Marla Bradshaw, într-un mesaj video.

Marlena Shaw a fost cunoscută pentru melodiile sale de succes „California Soul” şi „Woman of the Ghetto”.


Distribuie