• Home
  • Actualitate
  • Doliu uriaș în muzica lăutărească! Anunțul care a îndurerat toată România: Dumnezeu a vrut să ni-l ia

Doliu uriaș în muzica lăutărească! Anunțul care a îndurerat toată România: Dumnezeu a vrut să ni-l ia

S-a stins din viață la doar 21 de ani, în urma unui accident de mașină.

Mii de oameni i-au iubit vocea. Familia sa este în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta să plece atât de repede dintre noi.

Doliu în muzica lăutărească! George Ciucă și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Doliu în muzica lăutărească! George Ciucă, un tânăr lăutar din comuna Coseşti, judeţul Argeş, a decedat la doar 21 de ani. Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier provocat de el însuși.

Potrivit informațiilor obținute de Realitatea PLUS, tânărul respectiv circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil, s-a izbit violent de un copac şi de un autoturism parcat, apoi a fost aruncat în curtea unei case. Din păcate, medicii ajunşi la locul accidentului nu i-au putut salva viața.

„Astăzi, sufletul meu a plecat, bucuria și mândria familiei mele a plecat, Dumnezeu a vrut să ni-l ia și nu o să știm niciodată de ce, el era pâinea lui Dumnezeu, un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte… nu îmi vine să cred că am ajuns să scriu asta despre fratele meu.

Dumnezeu să te odihnească în pace și să te apere frățiorul meu că aici nu a mai vrut să te apere, vei fi cu noi și în inimile noastre toată viața, ai fost cel mai bun frate, prieten și copil, ne-ai făcut mândrii de tine și de sufletul pe care îl ai în fiecare zi. Te iubim enorm de mult!


Distribuie