• Home
  • Actualitate
  • Dovada că relația dintre Jador și noua lui iubită, Oana Ciocan, devine tot mai serioasă. Cât de bine se înțelege tânăra cu mama cântărețului

Dovada că relația dintre Jador și noua lui iubită, Oana Ciocan, devine tot mai serioasă. Cât de bine se înțelege tânăra cu mama cântărețului

Jador pare că și-a găsit fericirea de când este împreună cu noua lui iubită. Cântărețul și Oana Ciocan nu formează un cuplu de mult timp, dar cei doi se înțeleg de minune și nu ezită să arate acest lucru. Tânăra are o relație bună și cu mama artistului.

După câteva luni în care nu s-a afișat alături de o altă femeie, Jador pare că și-a găsit liniștea alături de noua lui iubită. Cântărețul și Oana Ciocan au declarat că formează oficial un cuplu în urmă cu câteva săptămâni, după ce, în ultima perioadă, au tot existat zvonuri.

Dovada că relația dintre Jador și noua lui iubită devine din ce mai în serioasă

De când formează un cuplu cu Oana Ciocan, Jador spunea că are mare încredere în femeia de lângă el și simte că alături de ea poate să își întemeieze o familie. De curând, pe TikTok, au devenit virale câteva imagini în care apar Oana Ciocan și mama lui Jador.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul și mama lui au o relație specială și se pare că la fel de bine se înțelege și iubita lui cu femeia care i-a dat viață cântărețului. Imaginile respective sunt filmate în casa familiei lui Jador, atunci când Oana Ciocan și mama lui se aflau în bucătărie.

Cântărețul și-a „testat” iubita înainte de a ajunge să formeze un cuplu

Jador a povestit că a fost precaut la începutul poveștii de dragoste cu Oana Ciocan. Pe când nu formau încă un cuplu, artistul i-a ascuns că are casa și mașina pe numele lui, spunându-i că nu face bani suficienți din muzică și că abia se descurcă. Chiar și așa, tânăra a ales să îi rămână alături, ca mai apoi să afle care era, de fapt, situația materială a iubitului ei.

„Ne-am cunoscut, i-am spus că locuința e cu chirie, că studioul e cu chirie, că mașina e în rate, că tot ce am eu nu-i al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta până m-am îmbătat prima oară și am spus că „Am testat-o pe Oana”. Vreo lună, trei săptămâni, o lună (n.r. a durat toată situația)”, a declarat Jador, în podcastul moderat de Jorge.


Distribuie