• Home
  • Actualitate
  • Dragoș Bucur i-a surprins pe toţi! Anunţ uluitor după 18 ani de căsnicie cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur i-a surprins pe toţi! Anunţ uluitor după 18 ani de căsnicie cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur, declarație uimitoare despre soția sa, după 18 ani de căsnicie! Ce s-a întâmplat la prima lor întâlnire? Nimeni nu știa așa ceva despre prezentatorul TV „Visuri la Cheie”.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți din anul 2005. Împreună, au trei copii: o fată (Sofia, 16 ani), un băiat (Kadri, 7 ani) și o fetiță adoptată (Roxana, 11 ani).

Recent, prezentatorul TV „Visuri la Cheie” a povestit cum a fost prima întâlnire cu soția sa. De când și-a luat rămas bun de la scena teatrului, Dragoș Bucur are diabet insulinodependent. Adică din anul 2000. La prima întâlnire cu soția sa, și-a comandat ciuperci. Deși, în mod normal, nu se face insulină pentru ciuperci, el a folosit jumătate de doză cu soția sa.

Spre surprinderea tuturor, Dana Nălbaru nu a fost deranjată de gestul său. Drept urmare, prima întâlnire a mers bine, s-au cuplat, s-au căsătorit și au trei copii.

„Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii… (…) Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci.

Pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi, cum să fie? După 18 ani, avem trei copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!”, a povestit el în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge” de pe canalul de YouTube „JORGE OFFICIAL”.

Vă amintim că, vara trecută, Dana Nălbaru a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei. Vedeta este îngrijorată atunci când acesta pierde nopțile pe platourile de filmare. Totuși, Dragoș Bucur o ferește pe ea și pe copiii lor de probleme sale de sănătate.

La început, ea nu știa ce înseamnă hipo și hiper. Vedea cum partenerul ei se testează des, își face insulina, își cântărește mâncarea. Cu timpul, însă, a învățat cam tot ce este important despre diabet. Astăzi, acele, insulina, testele, senzorii, pompa fac parte și din viața ei.

„Despre Dragoș e vorba și o să vă spun câteva cuvinte despre viața mea alături de diabetul său. Știti, noi doi (eu și diabetul lui Dragoș) ne-am cam împrietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul.

Desi are perioade extrem de solicitante din punct de vedere profesional și asta îi afectează glicemiile pe o perioada mai lungă de timp, deși mă îngrijorez pentru fiecare noapte pierdută la câte-o filmare, deși îl văd uneori confuz de la hipo sau nervos de la hiper, el e aproape tot timpul treaz… înăuntrul său știe foarte bine ce are de făcut de fiecare dată și face.

Face așa de bine și de discret (are grijă de el) încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine și pe copii) de diabet”, a scris vedeta pe blogul său.


Distribuie