• Home
  • Actualitate
  • Drama din viața lui Pepe. „Nu am zis niciodată până acum”

Drama din viața lui Pepe. „Nu am zis niciodată până acum”

Pepe a trecut prin momente de profundă durere acum 14 ani când și-a pierdut nepotul, Franco, într-un tragic accident rutier. Franco, un adolescent de doar 17 ani, și-a pierdut viața în acea tragedie. Pepe a lansat recent o melodie în memoria nepotului său și acum dezvăluie detalii despre acest moment pe care nu le-a dezvăluit până acum.

Tragedia care l-a marcat profund pe artist a avut loc acum 14 ani, când nepotul său, Franco, a fost răpus într-un accident. Franco avea doar 17 ani, o viață în față și un vis de a deveni fotbalist, un vis care nu a mai putut fi îndeplinit. Cu trecerea anilor, suferința lui Pepe nu s-a diminuat.

Pepe a ales să păstreze tăcerea timp de mulți ani, pentru a nu adăuga suferință celor dragi, care și ei au resimțit pierderea importantă din familie. Cu toate acestea, acum, odată cu lansarea piesei “Un înger,” dedicată nepotului său plecat prea devreme dintre noi, artistul a decis să facă noi dezvăluiri despre Franco.

Pepe a mărturisit că în acest an, de Paște, a decis să meargă la mormântul lui Arsenie Boca și a fost profund emoționat, chiar dacă era a zecea oară când făcea această vizită emoționantă.


Distribuie