• Home
  • Actualitate
  • Dramele care au marcat-o pe Mirabela Dauer: ”Al doilea soț mi-a luat copilul. Tatăl meu a paralizat din cauza asta și chiar atunci a murit”. Puțini îi știu povestea grea

Dramele care au marcat-o pe Mirabela Dauer: ”Al doilea soț mi-a luat copilul. Tatăl meu a paralizat din cauza asta și chiar atunci a murit”. Puțini îi știu povestea grea

Mirabela Dauer a bucurat generații întregi de români cu muzica ei, însă puțini știu ce poveste de viață intensă a avut artista. Are un băiat cu care nu ține legătura și care a rămas în grija tatălui lui după divorț. Și părinții artistei au avut mult de suferit în trecut.

Mirabela Dauer, mărturisiri sincere despre familie

La 76 de ani, Mirabela Dauer se laudă cu o carieră muzicală impresionantă. De-a lungul timpului, a lansat 40 de albume de muzică, însă pe plan personal a avut parte de numeroase provocări și dezamăgiri. Artista a fost căsătorită de două ori și are un băiat din a doua căsnicie. A divorțat în anul 1980 de tatăl lui, iar copilul a rămas în grija fostului soț.

Artista a povestit în repetate rânduri că nu a ținut legătura cu fiul ei, din cauza fostului soț. Mirabela a spus că fiul ei a fost influențat de familia tatălui și că i s-au spus lucruri urâte despre ea. Chiar dacă acum este adult în toată firea, Alexandru nu ține legătura cu mama lui.

”Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani (n.r. 46 în prezent) nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsăm lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea.

Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine, o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!”, a spus solista în cadrul podcastului lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”, în anul 2021.

Relația pe care a avut-o cu părinții

Nu doar Mirabela Dauer a avut de suferit de pe urma mariajului eșuat, ci și familia ei. Artista a povestit, într-un alt interviu, că tatăl său s-a consumat foarte mult după despărțirea ei de soț și că, la scurt timp, a decedat.

”I-am făcut foarte mult rău tatălui meu cu al doilea mariaj. Cel de-al doilea soț mi-a luat copilul. Tatăl meu a paralizat din cauza asta și chiar atunci a murit”, a mărturisit artista, la Acasă TV, în urmă cu mai mulți ani.

Într-un alt podcast, cântăreața a povestit că tatăl ei a făcut închisoare în perioada comunistă și că familia ei a trecut printr-o perioadă dificilă atunci

”Până la 3 ani, l-au luat pe tata, l-au săltat și l-au băgat la pușcărie. N-am avut o copilărie frumoasă, noroc cu unchiul nostru, ziarist, dat afară. Eu m-am născut evreică și tăticul meu a avut o funcție pe la Ministerul Comerțului. Dar comunist. Tatăl meu a fost un comunist nebun, credea în chestia asta, dar era un comunist frumos, un altfel de comunist.

Dușmanul poporului. I s-a înscenat. (…) Ultima imagine pe care am avut-o cu tata a fost la pușcărie la Văcărești, pe deal. În mijloc era gardianul, după gratii tata, eu în față. Stăteam în brațe la unchiul meu, la grilajele alea și făceam ‘tăticul meu, tăticul meu’”, a povestit Mirabela Dauer, în podcastul lui Cătălin Oprișan.


Distribuie