• Home
  • Actualitate
  • Ea este milionara românca care a decis să crească 30 de copii sărmani. Cum reușește acest lucru

Ea este milionara românca care a decis să crească 30 de copii sărmani. Cum reușește acest lucru

În tumultul lumii afacerilor, unde succesul financiar este adesea scopul suprem, există personalități care aleg să marcheze diferența. Doina Cepalis, milionara din Iași și proprietara firmei Te-Rox, a devenit un far de generozitate într-o mare de egoism corporatist. Prin proiectul său, de a oferi un viitor mai bun pentru 30 de copii sărmani de pe străzi, Cepalis își scrie propria poveste de eroism discret și profund uman.

Doina și fiica sa, Roxana, conduc Asociația „Lumină și Dar”, un sanctuar pentru copiii proveniți din medii defavorizate. Proiectul lor nu se limitează doar la a oferi adăpost și hrană, ci se extinde spre domeniul educației, oferind copiilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se integra cu succes în societate.

Deși inițiativa a fost menținută discret timp de trei ani, într-un interviu recent, Doina Cepalis a vorbit despre angajamentul său profund de a schimba viețile acestor copii. „Dacă reușești în viață, e normal să dai și ceva înapoi comunității”, spune Cepalis, evidențiind un ethos rar întâlnit în lumea afacerilor de astăzi.

Rezultatele acestui proiect sunt uimitor de pozitive. Copii care odinioară nu știau să citească, acum sunt școlari premianți, dovadă a impactului pe care dragostea, educația și implicarea autentică le pot avea asupra tinerilor aflați în dificultate.

Cu toate acestea, Doina Cepalis s-a confruntat și cu provocări birocratice, dar rămâne neclintită în eforturile sale de a oferi un viitor mai bun acestor copii. Doina Cepalis nu este doar o antreprenoare de succes; este un simbol al speranței și al schimbării pozitive într-o lume adesea rece și indiferentă.


Distribuie