• Home
  • Actualitate
  • Elena Lasconi a divorțat după patru ani de tatăl fiicei sale, Oana. A trăit într-o sărăcie lucie în copilărie

Elena Lasconi a divorțat după patru ani de tatăl fiicei sale, Oana. A trăit într-o sărăcie lucie în copilărie

În cadrul unui interviu, Elena Lasconi a povestit cele două drame majore prin care a trecut în viața sa: copilăria și divorțul. Cu greu a putut să-și deschidă sufletul să spună în ce condiții a trăit cât era copil și ce a pățit după ce credea că și-a găsit marea iubire.

Vreme de mai bine de 25 de ani, a fost prezentatoare la PRO TV, dar în anul 2020 a decis să-și dea demisia, pentru a-și anunța intrarea în politică. În prezent, a revenit în atenția publică, odată cu scandalul în care a fost implicată cu fiica sa, Oana.

Elena Lasconi, despre copilăria sa
Fosta vedetă de la PRO TV a mărturisit că familia sa avea o condiție materială greu de îndurat. Chiar dacă și-a dorit să nu-și supere mama, Elena Lasconi a spus că una dintre marile sale lipsuri era chiar mâncarea:

„Sper să nu se supere mama pe mine. Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. (…) Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate.

Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoși”.

A divorțat după doar 4 ani de relație
În anul 1990, Elena Lasconi credea că și-a întâlnit marea iubire, dar avea să treacă printr-o nouă dramă. La doi ani de când s-a căsătorit, a devenit mamă pentru Oana, dar când fiica sa avea 2 ani, a ajuns la divorț. Despre motivele despărțirii care au avut loc acum aproape 30 de ani, jurnalista spunea:

„Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam multe, că aveam păreri pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au. Dar am făcut facultate după divorț”.


Distribuie